Menu

    Ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στην Megabet Plus με τις περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

    ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, λίγες μέρες μετά από την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου.

    Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αγκαλιά με τον τίτλο και θα τον κατακτήσουν αν νικήσουν. Αυτό μπορεί να συμβεί και με ισοπαλία, αναλόγως του αποτελέσματος Άρης-ΠΑΟΚ νωρίτερα στο «Βικελίδης».

    Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Πήρε τρομερή πρόκριση την περασμένη Τετάρτη, η ψυχολογία της είναι στα ύψη και σήμερα έχει ισχυρό κίνητρο.

    Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος, σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, και θεωρούμε ότι θα πάρει αυτό που θέλει και επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.82 στην Megabet Plus. Η επιλογή του άσου προσφέρει 3.86, ενώ η ισοπαλία είναι 2.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.83

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy