Menu

    Διαγωνισμός! Πρόβλεψε το σκορ στο Aθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης

    Πρόβλεψε το σκορ του αγώνα Aθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισε FREE BET αξίας €200 στον μεγάλο διαγωνισμό “Predict & Win” που διεξάγει κάθε εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Megabet Plus.

    Νικητής του διαγωνισμού είναι ο χρήστης που:

    – Έχει προβλέψει το σκορ του αγώνα μέχρι τις 05/07/2020, η ώρα 15:00.

    – Ισχύει μόνο για το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα (90 λεπτά) και όχι το αποτέλεσμα τυχών παράτασης.

    Μόνο σε άτομα που είναι 18 χρονών και άνω ενώ ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το free bet αφού πρώτα έχει κάνει την απαραίτητη ταυτοποίηση του λογαριασμού που έχει στην megabetplus.com.cy.

    Όροι & Προϋποθέσεις:

    – Μόνο οι εγεγγραμμένοι χρήστες της megabetplus.com.cy θα συμμετέχουν στην προσφορά Predict & Win.

    – Για να παραλάβετε το free bet, θα πρέπει να απαντήσετε σωστά με σχόλιο στην ερώτηση του δημοσιεύματος της Megabet Plus σε ένα από τους λογαρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram).

    – Μόνο μία (1) απάντηση μπορεί να γίνει αποδεχτεί από κάθε πελάτη. Εάν περισσότερες από μία απαντήσεις δοθούν από τον ίδιο πελάτη, τότε μόνο η πρώτη απάντηση θα θεωρείτε έγκυρη.

    – Όσο απαντήσουν σωστά στην ερώτηση θα μοιραστούν ισόποσα το τελικό ποσό που προσφέρει η Megabet Plus πριν και/η μετά την ερώτηση της προσφοράς.

    – Το ποσό που θα κερδηθεί θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας στην megabetplus.com.cy ως μπόνους.

    – Το μπόνους θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας μέσα σε 48 ώρες από τη μέρα που έγινε ο έλεγχος ταυτοποίησης.

    – Για να προχωρήσετε σε ανάληψη,θα πρέπει να έχετε στοιχηματίσει 8 φορές την αξία του δωρεάν στοιχήματος που θα λάβετε, με τουλάχιστον 1 επιλογή σας να έχει απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.50.

    – Η εν λόγω προσφορά δεν μπορεί να συνδυάζεται με άλλες προσφορές της εταιρείας.

    – Οι νικητές θα ανακοινώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

    – Όλοι οι λογαριασμοί της Megabet Plus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) είναι προσβάσιμοι μόνο σε άτομα που είναι 18 χρονών και άνω.

    – Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει μετά από έγκριση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ή να τερματιστεί. Σημειώνεται ότι, η προωθητική ενέργεια τερματίζεται αφού δοθούν τα bonus στους παίχτες που κέρδισαν.

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy