Menu

    Στοιχηματικές εταιρίες με live streaming

    Τα τελευταία χρόνια, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στην Κύπρο έχουν εμπλουτίσει αφάνταστα το προϊόν τους.

    Η έκδοση εφαρμογής για κινητές συσκευές (mobile app) και η επιστροφή του cashout αποτελούν δυο από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα της βελτίωσης που έχουν επιδείξει.

    Το πιο σημαντικό όμως είναι η προσθήκη της υπηρεσίας του ζωντανού βίντεο (live streaming) που σου προσφέρουν οι περισσότερες από αυτές.

    Εξάλλου, το στοιχημα live streaming είναι ο «απαραίτητος» συνδυασμός του σωστού παίκτη και αυτό θα το αποδείξουμε με τον οδηγό που σου ετοιμάσαμε. 

    Στοίχημα live streaming: Στρατηγική & πλεονεκτήματα

    Οι παίκτες (άρα και εσύ) έχουν πλέον ένα τεράστιο «όπλο» στην διάθεση τους. Έναν σύμμαχο, τον οποίο εάν τον εκμεταλλευτούν σωστά, θα τους αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ο λόγος για το bet live streaming.

    Live streaming & αποκλειστικά bonus

    ▶ Πρώτα απ ‘όλα, εάν έχεις εικόνα του παιχνιδιού, μπορείς να στοιχηματίσεις με μεγαλύτερη «σιγουριά». Σε περιπτώσεις που θέλεις να ποντάρεις στην ομάδα που θα σκοράρει το επόμενο τέρμα, μπορείς να έχει άμεση οπτική επαφή με το γήπεδο, βλέποντας ποια από τις δυο πιέζει περισσότερο. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τις περιπτώσεις των late goals (συνήθως αναφέρεται στο διάστημα 75′ – λήξη). Το να έχεις εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο και να βλέπεις τους κουρασμένους αμυντικούς της μιας ομάδας, σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα για εσένα ώστε να ποντάρεις στο σημειωθεί ένα τέρμα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

    ▶ Ανάλογη χρήση μπορεί να γίνει και στο μπάσκετ. Σε ένα άθλημα όπου δύσκολα χάνει ο καλύτερος, το να μπει όμως «μουδιασμένα» στο 1ο δεκάλεπτο (ή και ημίχρονο), δεν το αποκλείει κανένας. Έχοντας όμως το παιχνίδι σε ζωντανή μετάδοση μπροστά σου και ακριβώς δίπλα τις προσφερόμενες αποδόσεις, μπορείς ευκολότερα να προβλέψεις τον νικητή του αγώνα (συμπεριλαμβανομένου του χάντικαπ).

    ▶ Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως με την υπηρεσία του cash out, το οποίο προσφέρεται από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην χώρα μας, βλέποντας το ματς να εξελίσσεται μπροστά σου, μπορείς να έχεις διαφορετική άποψη και να κλείσεις το δελτίο σου, αποκομίζοντας σημαντικό κέρδος.

    Bet live streaming: Που να παίξω;

    Οι περισσότεροι από τους bookmakers προσφέρουν την δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης αρκετών σημαντικών πρωταθλημάτων. Η συντακτική ομάδα του topBookmakers αναζήτησε όλες εκείνες τις στοιχηματικες εταιριες με live streaming και σου τις παρουσιάζει. Πιο αναλυτικά 

    Bet365 live streaming

    Ίσως όταν ακούς την φράση «στοίχημα με live streaming», τότε αυτομάτως να σκέφτεσαι μια στοιχηματική, ένα όνομα: bet365. Όχι και άδικα, μιας και πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία στην κατηγορία της. Το bet365 live streaming διακρίνεται από την ευκολία παρακολούθησης μιας και η ροή του ζωντανού βίντεο είναι δίχως διακοπές και σε υψηλή ανάλυση, ακόμη και εάν κάνεις χρήση του bet365 mobile live streaming.

    Εξάλλου, η εν λόγω στοιχηματική έχει εξασφαλίσει το «καλό» πακέτο διοργανώσεων, παρέχοντας ζωντανό βίντεο από μερικές από τις κορυφαίες εγχώριες διοργανώσεις ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Μοναδική προϋπόθεση για να δεις ζωντανά τους αγώνες είναι να διαθέτεις χρηματικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου μιας και το bet365 live streaming free χαρακτηριστικό του, το κάνει μοναδικό στην κατηγορία του!

    Ποιες διοργανώσεις μπορώ να παρακολουθήσω μέσω του bet365 streaming; Από Bundesliga και Serie A, μέχρι σουηδικό και δανέζικο πρωτάθλημα. Και μάλιστα όχι μόνο ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ, βόλεϊ, μπέιζμπολ, πινγκ-πονγκ, νέτμπολ)

    bet365 live streaming Πρόγραμμα

    Stoiximan live streaming

    Δεύτερη δυνατή επιλογή για live streaming betting αποτελεί ο Stoiximan. Μια εταιρεία που έχει αγαπηθεί από Έλληνες και Κύπριους και πλην των γρήγορων αναλήψεων και της εύκολης διαδικασίας ταυτοποίησης, προσφέρει και ζωντανό βίντεο. Το Stoiximan live streaming χαρακτηρίζεται από την ποικιλία αθλημάτων, την πληθώρα διοργανώσεων και την πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Σε εύρος διοργανώσεων στην μπάλα κινείται στα πλαίσια της bet365, ενώ εάν σε έχει ταλαιπωρήσει και εσένα το stoiximan live streaming problem, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις πως παλαιές εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων android (όσον αφορά στο streaming μέσω κινητού), ενδεχομένως να σε… ταλαιπωρήσουν.

    Parimatch stream

    Ό, τι και να γράψουμε για αυτόν τον στοιχηματικό κολοσσό θα είναι λίγο. Οι καλύτερες αποδόσεις, τα περισσότερα χάντικαπ και το πιο σύγχρονο mobile app. Και φυσικά δεν θα μπορούσε η Parimatch cy να υστερεί στον τομέα των ζωντανών μεταδόσεων και δικαίως θεωρείται μια από τις τοπ επιλογές για στοιχημα live streaming. Στην Parimatch μπορείς να παρακολουθήσεις τρία από τα τέσσερα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

    • La Liga (Ισπανία)
    • Bundesliga (Γερμανία)
    • Serie A (Ιταλία)

    Όπως βλέπεις, απουσιάζει η αγγλική Premier League, όμως το «κενό» καλύπτεται με την εξίσου συναρπαστική Championship.

    Δοκίμασε τo Parimatch app

    Fonbet stream

    Από τους bookmaker που δίνουν έμφαση στην ουσία του θέματος (αποδόσεις) και όχι τόσο στο design. Απλή και λιτή η σελίδα, πλαισιώνεται όμως από την παρουσία του live streaming κάτι που ομολογουμένως «εκτοξεύει» την στοιχηματική σου εμπειρία. Μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές λίγκες συμπεριλαμβάνονται στο fonbet stream πακέτο. Για να δεις τι άλλο σου προσφέρει η Fonbet, πάτησε εδώ.

    Betonalfa stream

    Αρκετά φιλόδοξη η προσπάθεια της Betonalfa, διαθέτοντας προς ζωντανή παρακολούθηση σημαντικές ευρωπαϊκές λίγκες. Πιο συγκεκριμένα, εφόσον κάνεις εγγραφή (μπορείς και από εδώ) και έχεις χρηματικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, τότε θα έχει δωρεάν πρόσβαση στις μεταδόσεις της, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται σημαντικές λίγκες, όπως:

    • Γαλλικό πρωτάθλημα (1η και 2η κατηγορία),
    • οι τρεις μεγάλες κατηγορίες της Γερμανίας,
    • La Liga & Segunda,
    • Serie B.

    Meridianbet stream

    Κάνει αργά, αλλά σταθερά βήματα. Πέραν των καινοτόμων υπηρεσιών και των καθημερινών προσφορών, δεν θα λέγαμε πως υστερεί και στον τομέα του bet live streaming. Στην κορυφή των μεταδόσεων βρίσκεται δίχως αμφιβολία το ιταλικό πρωτάθλημα, το οποίο πλαισιώνεται από επιλεγμένες λίγκες, όπως Α’ Πορτογαλίας, Α’ Λευκορωσίας, Β’ Ρουμανίας και Κύπελλο Γαλλίας. Μεταδόσεις από τένις και esports συμπληρώνουν ένα ικανοποιητικό πακέτο

    Winmasters live streaming

    Έκπληξη αποτελεί η απουσία του ζωντανού βίντεο από την πλατφόρμα της Winmasters μέχρι σήμερα. Η δυνατότητα αυτή δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη, οπότε στην winmasters live streaming δεν μπορείς να παρακολουθήσεις. Εάν θέλεις να ενημερωθείς για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες & προσφορές, τότε πάτησε εδώ

    Στοιχηματικές εταιρίες με live streaming

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy