Menu

    «Ναι» υπό όρους για να διεξαχθούν αγώνες των προκριματικών

    gloves-ballΤην περασμένη Δευτέρα (27/7) είχαμε αναφερθεί στο ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων της UEFA στην χώρα μας. Η νεότερη εξέλιξη που υπάρχει για το εν λόγω ζήτημα έρχεται από το Υπουργείο Υγείας, το οποίο και τοποθετήθηκε επί του θέματος. Αρχικά να αναφέρουμε πως η στάση του για το όλο ζήτημα είναι ✅ θετική, αρκεί οι αναμετρήσεις να αφορούν ομάδες χωρών οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στην «κατηγορία Γ» σχετικά με την επιδημιολογική τους εικόνα.

    Επιπροσθέτως, αναγκαίες προϋποθέσεις θα πρέπει να τηρηθούν για να έχουμε θετική έκβαση στο όλο ζήτημα. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο ζητά:

    ✔ να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις χωρίς παρουσία κόσμου

    ✔ να τηρηθούν πιστά τα πρωτόκολλα της UEFA και της ΚΟΠ

    ✔ οι πτήσεις από τις χώρες (που ανήκουν στην «κατηγορία Γ») να είναι ναυλωμένες

    Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά τα προαπαιτούμενα, καθώς επίσης και το να απομωνόνται οι ομάδες στο ξενοδοχείο και οι μετακινήσεις να είναι μονάχα για τους σκοπούς προπονήσεων και αγώνα.


    Σε αυτό το σημείο, ας δούμε ποιες είναι οι αναμετρήσεις που αφορούν το Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας περιόδου και είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα.

    Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Λυών στην ρεβανς του 1-0 υπέρ της γαλλικής ομάδας.

    Την ίδια ημέρα (7/8), η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει την ανατροπή (ήττα 2- 1 εντός στο πρώτο παιχνίδι) απέναντι στην Μάντεστερ Σίτι.

    ✅ Στην Parimatch θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, αλλά και πολλές «ψαγμένες» όπως για παράδειγμα το να μην χάσει η Μάντσεστερ Σίτι και παράλληλα να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ (σε απόδοση –> 1.88).

    Ένα 24ωρο αργότερα, η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί κόντρα στη Νάπολι (1-1 στην Ιταλία), ενώ η Μπάγερν Μονάχου θα «τσεκάρει» απλώς το εισιτήριο κόντρα στην Τσέλσι (νίκη 3-0 στο Λονδίνο).

    Γιατί να παίξεις στη Parimatch:

     

    Κορυφαίες αποδόσεις, ειδικά στοιχήματα και cash-out

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy