Menu

    Εξετάζει Κύπρο για τα προκριματικά η UEFA

    Η πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα 💪 που έχει παρουσιάσει η χώρα μας, αποτελεί σοβαρό λόγο προκειμένου η UEFA να ορίσει ορισμένους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ στην Κύπρο. Αυτό είναι ένα σενάριο που «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες, με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ να είναι η ακόλουθη:

    «Το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο, διερευνά η UEFA. Το θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γεώργιο Κούμα, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να εξετάσουν. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στην χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορονοϊό, ασφαλής προορισμός».

    👉 Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως την Παρασκευή 7 Αυγούστου θα συνεχιστεί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με την φάση των «16».

    Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Λυών (1-1 το πρώτο παιχνίδι) και η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης (οι «πολίτες» είχαν κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς). Η Parimatch προσφέρει περισσότερες από 200 διαθέσιμες αγορές για κάθε παιχνίδι ⤵

    Top αποδόσεις & 2 αποκλειστικά bonus

    Στις 9 Αυγούστου, η Ομόνοια θα μάθει τον αντίπαλο της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσαμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν (2020-21). Όσον αφορά στο Europa League, οι ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσσού μετέχουν στον 1ο προκριματικό, ενώ η Ανόρθωση θα ριχθεί στην μάχη από τον 2ο γύρο.

    Γιατί να παίξεις στη Parimatch:

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy