Menu

    Βγήκαν οι αποδόσεις για το νέο πρωτάθλημα

    Βγήκαν οι αποδόσεις για το νέο πρωτάθλημαΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων, σε μια καθ’ όλα παράξενη χρονιά.

    Η πολύμηνη διακοπή έφερε τα «πάνω-κάτω» στον προγραμματισμό των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας. Κάποια πρωταθλήματα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ και η νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις είναι προ των πυλών.

    Η 🏅 Stoiximan παρ’ όλα αυτά προσφέρει προς στοιχηματισμό την ειδική αγορά «Νικητής διοργάνωσης» για το πρωτάθλημα της 1η κατηγορίας 2020/21.

    Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες έως τώρα κινήσεις των ομάδων του BIG-6 και τις αποδόσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

    ΑΠΟΕΛ (Απόδοση: 2.50 ➨Stoiximan)

    Ο ΑΠΟΕΛ ως το απόλυτο φαβορί από την Stoiximan. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στην διάθεση του ένα πλήρες ρόστερ, το οποίο συν τοις άλλοις έχει ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ με τον κίπερ Φράνσις Ουζόχο, τον 22χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Ράφαελ Σάντος και τον 28χρονο μέσο Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οι Μιγκέλ Σίλβα (τερματοφύλακας), Μάριους Λούντεμο (μέσος) και Μπεν Σαχάρ (φορ) να συμπληρώνουν τις κινήσεις των «γαλαζοκίτρινων».

    Ομόνοια (Απόδοση: 3.75 ➨Stoiximan)

    Η Ομόνοια του Ένινγκ Μπεργκ έχει ενισχυθεί στον χώρο της επίθεσης με τον έμπειρο επιθετικό Φώτη Παπουλή και τον Σλοβάκο στράικερ Ντούρις. Παρελθόν ,από την άλλη, αποτέλεσε ο Ματ Νταρμπισάιρ, ενώ κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Μίκαελ Ορτέγα.

    Καθημερινές προσφορές & 0% γκανιότα

    Απόλλων Λεμεσού (Απόδοση: 4.50)

    Στον Απόλλωνα Λεμεσού αρχίζει να δημιουργείται μια γαλλική «παροικία», με τους Μπαγκαλί Νταμπό και Νικολά Ντιγκινί (αμφότεροι επιθετικοί) να ενισχύουν την ομάδα. Στον αντίποδα, ελεύθερος έμεινε ο 32χρονος μέσος Φακούντο Περέιρα.

    Ανόρθωση (Απόδοση: 6.00 ➨Stoiximan)

    Σημαντική προσθήκη για την Ανόρθωση αποτελεί ο αμυντικός Άντερσον Κορέια (πρώην Νέας Σαλαμίνας), ενώ στην ίδια ομάδα αγωνιζόταν και ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός Τσαρλς Ελουντού. Πρόσφατη προσθήκη αποτελεί ο Τσέχος χαφ, Γιόζεφ Χούσμπαουερ. Παρελθόν αποτέλεσε μεταξύ άλλων ο μέσος Ρούμπεν Ράγιος και ο Έλληνας εξτρέμ Θεόδωρος Βασιλακάκης.

    ΑΕΚ Λάρνακας (Απόδοση: 20.00)

    Δίνεται ως το πέμπτο (θεωρητικά) φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Ισπανού Ντέιβιντ Κανέδα ενισχύθηκε με τον Σκοπιανό μέσο Στέφαν Σπιρόφσκι και τον έμπειρο χαφ Νάντο Γκαρσία. Από την άλλη, κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Ραούλ Ρουίθ, ενώ μετά από 1,5 χρόνο στον σύλλογο αποτέλεσε παρελθόν και ο Ισπανός χαφ Λουίς Σάστρε.

    ΑΕ Λεμεσού (Απόδοση: 35.00)

    Από τις ομάδες που έκαναν αρκετές κινήσεις είναι η ΑΕ Λεμεσού. Το συγκρότημα του Ντούσαν Κερκέζ ενισχύθηκε με τους Ελοσμάν Έουλερ, Γκόρνταν Μπουνόζα, Σίτο Ριέρα και Μάτκο Μπάμπιτς μεταξύ άλλων. Συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων υπέγραψε ο Αντρίγια Μάιντεβατς (πρώην της μαλτέζικης Μπάλζαν).

    ✅ Η πρόταση μας

    Αν θα έπρεπε να ποντάρουμε σε μια ομάδα για πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή θα ήταν η Ομόνοια στο 3.75 (➨Stoiximan). Η ομάδα της Λευκωσίας στην περυσινή (ημιτελή) κούρσα μάζεψε 46 βαθμούς και η διακοπή την βρήκε ισόβαθμη με την Ανόρθωση. Θεωρούμε όμως πως είναι θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει με επιτυχία την περυσινή της προσπάθεια. Οι κινήσεις που έκανε χαρακτηρίζονται από ποιότητα και το ρίσκο στο 3.75 έχει αξία.

    Μάθε περισσότερα για την Stoiximan

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy