Menu

    Bet365 Ταυτοποίηση

    Αφού έχεις διαβάσει τον οδηγό μας περί του τι χρειάζεται για να ανοίξεις λογαριασμό στην bet365, ενδεχομένως να σε ενδιαφέρει πλέον και το ζήτημα που αφορά την bet365 ταυτοποίηση. Ουσιαστικά πρόκειται για την επικύρωση του λογαριασμού σου, μέσω των απαραίτητων εγγράφων καθώς και της διεύθυνσης εμαιλ.

    Αυτή η διαδικασία είναι πολύ σημαντική για την ίδια την εταιρεία, τόσο για να αναγνωρίζει θετικά τους πελάτες της, όσο και για να συμβαδίζει εξίσου με τις ρυθμιστικές απαιτήσεις της.

    Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται επιγραμματικά τα θέματα στα οποία η συντακτική ομάδα του topBookmakers θα επιχειρήσει να… ρίξει φώς.

    ✅ Ποια έγγραφα γίνονται αποδεκτά;

    ✅ Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος επικύρωσης των εγγράφων;

    ✅ Σε περίπτωση λανθασμένου στοιχείου τι μπορώ να κάνω;

    ➥ Ποια έγγραφα γίνονται αποδεκτά;

    Αρχικά να αναφέρουμε πως η επαλήθευση του λογαριασμού σου είναι μια διαδικασία δυο βημάτων. Για να την bet365 ταυτοποίηση θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις έναν έλεγχο από το Βήμα 1 και έναν έλεγχο από το Βήμα 2. Για την ολοκλήρωση του 1ου βήματος, θα πρέπει να ανεβάσεις μέσω της ειδικής φόρμας ή να στείλεις μέσω email μια έγχρωμη φωτογραφία του δελτίου ταυτότητας, της άδειας οδήγησης ή του διαβατηρίου σου.

    Παράλληλα, για την bet365 ταυτοποίηση και εφόσον χρησιμοποιείς κάποιο εναλλακτικό έγγραφο (όπως για παράδειγμα, άδεια παραμονής), θα πρέπει να το στείλεις μέσω e-mail (μαζί με το όνομα χρήστη και του τετραψήφιου αριθμού ασφαλείας).

    ➦ Στοίχημα με cash out

    ➥  Υπάρχει γρήγορος τρόπος επικύρωσης;

    Ο πλέον αμεσότερος τρόπος επικύρωσης του bet365 λογαριασμού σου είναι να τα κάνεις upload τα έγγραφα σου μέσω του τομέα διαδικασίας ταυτοποίησης της σελίδας της bet365.  Το αρμόδιο τμήμα θα τα εξετάσει το συντομότερο δυνατόν και θα σε ενημερώσει μέσω εμαιλ. Πάντως μπορείς να βλέπεις και εσύ ο ίδιος την κατάσταση ταυτοποίησης του account σου, επισκεπτόμενος τον ανωτέρω τομέα (διαδικασίας ταυτοποίησης).

    ➥ Σε περίπτωση λάθους στοιχείων τι μπορώ να κάνω;

    Εάν έχεις εισάγει λανθασμένα κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνσης κατοικίας ή τηλέφωνο), μπορείς να προβείς στην διόρθωση αποκτώντας πρόσβαση μέσω του τομέα μελών.  Υπάρχουν όμως ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα το όνομα, η ημερομηνία γέννησης και το όνομα κατόχου κάρτας τα οποία δεν μπορούν να αλλάξουν για λόγους ασφαλείας από εσένα. Εφόσον κάποιο από αυτά απαιτεί διόρθωση, χρειάζεται να έρθεις σε επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της bet365.

    Μην ξεχνάς ότι:

    Εάν δεν ολοκληρώσεις την bet365 ταυτοποίηση εντός 30 ημερών από την ημέρα της εγγραφής, τότε επιπλέον περιορισμοί θα ισχύσουν για τον λογαριασμό σου. Για αυτό η ομάδα του topBookmakers σου συστήνει να ολοκληρώσεις την σχετική διαδικασία ταυτοποίησης μόλις κάνεις την εγγραφή σου.

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy