Menu

    Πόνταρε G/G το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

    Μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ όπου το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΛ στις 18:30, και αναμένεται μεγάλη μάχη τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Megabet Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

    Το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε προβληματικές εμφανίσεις αλλά είναι φαβορί ενώ η ΑΕΛ κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της. Ποντάρουμε στην επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 2.18 στην Megabet Plus.

    Η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρει 1.66, ενώ η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ δίνει 4.98. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.28, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61.

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

    Ποια είναι τα προνόμια της Megabet Plus

    👉 Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Megabet Plus, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές, και φυσικά το Cash Out.

    Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Ζήσε την εμπειρία με πολλά ειδικά στοιχήματα σε live αγώνες και σούπερ προσφορές από την Megabet Plus.

    👉 Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους, καθώς επίσης δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy