Menu

    H Parimatch στοιχηματικός συνεργάτης της Λέστερ

    Μια νέα μεγάλη συμφωνία για την νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Parimatch ολοκληρώθηκε τα τελευταία 24ωρα. Η Parimatch θα αποτελέσει τον νέο στοιχηματικό συνεργάτη της Λέστερ με το λογότυπο της εταιρείας να εμφανίζεται στις πλαϊνές πινακίδες του «King Power Stadium» καθ΄όλη την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

    Τα σύμβολα της Parimatch θα υπάρχουν στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, καθώς και σε εκείνες που χρησιμοποιούνται στις προπονήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στους αγώνες της Premier League, του Emirates FA Cup, του Carabao Cup και των αναμετρήσεων για το Europa League οι φανέλες της βρετανικής ομάδας θα φέρουν το λογότυπο της Parimatch.

    Αναφορικά με τη νέα συμφωνία, ο υπεύθυνος συνεργασιών της Λέστερ, Harj Hir, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την θετική έκβαση των συζητήσεων. «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Parimatch, ένα εξαιρετικά παγκόσμιο όνομα», ανέφερε μεταξύ άλλων. Με την σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Parimatch, Serhiy Portnov, στάθηκε στο κύρος του πρωταθλήματος όπου μετέχει η Λέστερ. «Η Premier League είναι ένα από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς διοργανώσεις στον κόσμο…Παρατηρούμε αρκετές ομοιότητες μεταξύ ημών και της Λέστερ. Η ταχεία άνοδος του συλλόγου οφείλεται στον έξυπνο τρόπο διοίκησης και της μεγάλης επιθυμίας για διάκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Δηλώσεις έκανε και ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Parimatch, Ivan Liashenko, ο οποίος στάθηκε στο θαύμα της ομάδας πριν από λίγα χρόνια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Στην Parimatch πιστεύουμε ότι τα θαύματα μπορούν να γίνουν μόνο με σκληρή δουλειά και αγωνιστικό πνεύμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον σύλλογο και τους παίκτες που έχουν τις ίδιες αξίες».

    Να σημειώσουμε πως τον Ιούλιο του 2018, η Parimatch έγινε επίσημος συνεργάτης της UFC στην περιοχή της ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική).

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy