Menu

  Parimatch: Η διετής συνεργασία με την Fnatic την φέρνει ακόμα πιο κοντά στα e-sports

  Η Parimatch θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων της ομάδας CS: GO της Fnatic, συμμετέχοντας στην ελίτ μερικών από των πιο διάσημων brands του κόσμου που έχουν συνεργαστεί με την Fnatic, όπως οι BMW, Gucci, Nike και OnePlus. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Parimatch θα εμφανιστεί στις επίσημες στολές της ομάδας Fnatic CS: GO και θα εμφανίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις όπου η ομάδα παίζει. Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν επίσης να κυκλοφορήσουν μια κοινή συλλογή προϊόντων για τους θαυμαστές της Fnatic σε όλο τον κόσμο.

  H Parimatch – παγκόσμια εταιρεία στοιχήματος και τεχνολογίας με έδρα την Κύπρο, ανακοίνωσε στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 την έναρξη μιας διετούς παγκόσμιας συνεργασίας με την Fnatic. Η Fnatic είναι ένας κορυφαίος οργανισμός esports που έχει κερδίσει περισσότερα από 200 πρωταθλήματα σε 30 διαφορετικά παιχνίδια την τελευταία δεκαετία.

  «Αυτή η συνεργασία με τη Fnatic είναι ένα άλλο παράδειγμα της ενίσχυσης των σχέσεων της Parimatch με τη διεθνή κοινότητα esports, αλλά είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να αποκαλούμε τους εαυτούς μας συνεργάτες μιας πραγματικά παγκόσμιας και θρυλικής μάρκας με περισσότερα από 15 χρόνια ιστορίας», λέει ο Στεπάν Σχούλγκα, επικεφαλής των Esports στην Parimatch. «Φέτος υπήρξε τεράστια πρόκληση για τον κόσμο του αθλητισμού, και στην Parimatch έχουμε επικεντρωθεί στην αξιοποίηση ευκαιριών, διατηρώντας παράλληλα τη στρατηγική μας για την προώθηση του esports και του αθλητισμού ως δύο πρωταθλητές της βιομηχανία της ψυχαγωγίας, με κοινό που έχει παρόμοια πάθη και ενδιαφέροντα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Fnatic για να προσεγγίσουμε εκατομμύρια οπαδούς του esports σε όλο τον κόσμο, επομένως παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο, καθώς έχουμε μερικά συναρπαστικά σχέδια στο μέλλον- #alwaysfnatic».

  Μάθε περισσότερα για την Parimatch

  Από το 2004 όπου ιδρύθηκε, η Fnatic έχει εξελιχθεί πέρα από μια ομάδα eSports σε ένα κανάλι ψυχαγωγίας που ενισχύει παίκτες και δημιουργούς. Η εταιρεία συνδέεται με τη γενιά των Millennial μέσω συνεργασιών της με εταιρείες πολύ μπροστά από την εποχή τους, παρέχοντας περιεχόμενο, εμπειρίες και δράσεις. Μαζί, η Fnatic και η Parimatch θα συνεργαστούν για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το YouTube, προσεγγίζοντας πάνω από 15 εκατομμύρια θαυμαστές esports σε όλο τον κόσμο.

  H Parimatch συνεργάζεται επίσης με δημιουργούς περιεχομένου esports και παροχείς βιντεοπαιχνιδιών όπως το Dota2 και συνεργάστηκε με την ESforce Holding για να φιλοξενήσει τρεις σεζόν του Dota2 Parimatch League. Το τουρνουά, το οποίο είχε χρηματικό έπαθλο 300.000 δολάρια, έδωσε την ευκαιρία σε νέους παίκτες να δημιουργήσουν το προφίλ τους, ενισχύοντας τη δέσμευση της Parimatch να αναπτύξει την κοινότητα του esports. Σήμερα, η ομάδα της Fnatic πρόκειται να παίξει με την Faze στο Counter-Strike: Global Offensive.

  «Στην Fnatic, βλέπουμε τα αθλητικά στοιχήματα ως έναν αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία του esports, όταν γίνεται με υπεύθυνο τρόπο», δήλωσε ο Sam Mathews, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Fnatic. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια προοδευτική, τεχνολογικά καινοτόμο, παγκόσμια εταιρεία όπως η Parimatch και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να βελτιώσουμε την προβολή των esports σε όλο τον κόσμο».

  Ξεκινώντας από την παροχή συνεχής ψυχαγωγίας, αυτή η συνεργασία θα προσφέρει μια πραγματικά παγκόσμια πλατφόρμα για την Parimatch για να εμπνεύσει οπαδούς του esports και να ενισχύσει περαιτέρω τη φήμη της ως εταιρεία που προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες μέσω της τεχνολογίας της.

  Σχετικά με την Parimatch

  Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία και άλλες.

  H Parimatch λειτουργεί με βάση τη καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, η οποία προσφέρεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τους Κόνορ Μακγκρέγκορ, Μάικ Τάισον, Πιοτρ Γιάν και τις αδελφές Σεβτσένκο. Η Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο κύριος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών .

  Σχόλια
  
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΤΡΑΠΛΟ BONUS ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
  • 100% EΩΣ 300€
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [1WBONUSΧ4] ΣΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

  Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy