Menu

    Εδραιώνεται στην Μεγάλη Βρετανία η Parimatch

    Μετά την συμφωνία με την Λέστερ Σίτι, η παρουσία της Parimatch ισχυροποιείται στο Νησί καθώς θα αποτελέσει τον Στοιχηματικό Συνεργάτη και της ιστορικής Έβερτον.

    Η συμφωνία με τα «Ζαχαρωτά» θα είναι διετούς διάρκειας και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προώθηση της Parimatch στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συν τοις άλλοις, το λογότυπο της θα εμφανίζεται περιμετρικά του γηπέδου «Goodison Park» στα εντός έδρας παιχνίδια της Έβερτον, ενώ επίσης θα είναι ορατό και στα Social Media της ομάδας (με εμφανείς τους σχετικούς ηλικιακούς περιορισμούς).

    Στόχος της ουκρανικής εταιρείας στοιχημάτων (και Νο 1 bookmaker στην Κύπρο) θα είναι η περαιτέρω προώθηση της νέας της πλατφόρμας που θα αφορά την έκδοση για την Μεγάλη Βρετανία. Ο Alan McTavish, Εμπορικός Διευθυντής της Έβερτον, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Parimatch στο χαρτοφυλάκιο των εμπορικών συνεργατών…Η προώθηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων της στο Ηνωμένο Βασίλειο, ταιριάζει απόλυτα με την εμπορική στρατηγική που έχουμε εμείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος McTavish.

    Με την σειρά του, ο Sergey Portnov, Διευθύνων Σύμβουλος της Parimatch σχολίασε πως «Έχουμε μια ισχυρή κουλτούρα εξερεύνησης νέων αγορών, οπότε η συνεργασία μας με την Έβερτον είναι τεράστιας σημασίας για εμάς».

    Θυμίζουμε, πως τον Ιούλιο του 2018, η Parimatch έγινε ο επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων για το UFC στη EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), ενώ αποτελεί τον χρυσό χορηγό του ΑΠΟΕΛ στη Κύπρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    Σχετικά με την Parimatch

    Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία και άλλες.

    H Parimatch λειτουργεί με βάση τη καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, η οποία προσφέρεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τους Κόνορ Μακγκρέγκορ, Μάικ Τάισον, Πιοτρ Γιάν και τις αδελφές Σεβτσένκο. Η Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο κύριος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών .

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy