Menu

    ΠΑΟΚ – Ομόνοια: Πανέτοιμη για το ιστορικό ματς

    Το φετινό ταξίδι για την Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να ολοκληρώθηκε το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου, όμως ένα νέο (αυτό του Γιουρόπα Λιγκ) είναι προ των πυλών. Η κυπριακή ομάδα αποκλείστηκε στα playoff από τον Ολυμπιακό, γνώριζε όμως πως φέτος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (είχε εξασφαλιστεί με την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα).

    Ο τεχνικός των «πρασίνων», Χένινγκ Μπεργκ χαρακτήρισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, με το 🔑 «κλειδί» για το θετικό αποτέλεσμα να αποτελεί η σωστή αμυντική λειτουργία των παικτών του. «Είναι σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία για όλους και ανυπομονούμε για το ματς», ανέφερε μεταξύ ο Νορβηγός προπονητής.

    ℹ Η 24μελής αποστολή αναχώρησε εχθές το πρωί για την Θεσσαλονίκη, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ…Είναι ένα ιστορικό ματς για την Ομόνοια, το πρώτο σε ευρωπαϊκό όμιλο».

    ΠΑΟΚ – Ομόνοια Αποδόσεις

    Τι άποψη έχει για το αυριανό παιχνίδι της Ομόνοιας η Parimatch; Ποια ομάδα δίνεται ως το φαβορί για τη νίκη και πόσο πληρώνει το Under 2,5, ένα σημείο που επαληθεύτηκε και στα πέντε φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια των «πράσινων»; Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι αποδόσεις όπως τις βρήκαμε στην Parimatch, μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Κύπρο 👇

    ΑγοράΑπόδοση
    Νίκη ΠΑΟΚ1.60
    Ισοπαλία4.10
    Νίκη Ομόνοια5.90
    Under 2,51.77
    Over 2,52.12

    📌 Μην ξεχνάς πως και τα πέντε φετινά παιχνίδια για την Ομόνοια στην Ευρώπη έληξαν Under 2,5❗Μόλις σε ένα ματς μάλιστα από τα πέντε σκόραραν και οι δυο ομάδες (goal/goal). Στα υπόλοιπα τέσσερα δεν σημείωσαν γκολ και οι δυο πλευρές (No Goal). Εάν αυτό το ενδεχόμενο επαναληφθεί και σήμερα, στην Parimatch προσφέρεται σε απόδοση 1.69. Αντίστοιχα το Goal / Goal (να σκοράρουν και οι 2) ξεπερνάει τον διπλασιασμό (2.17 Parimatch).

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€ 

    ΠΑΟΚ – Ομόνοια Ειδικά Στοιχήματα

    Εάν δεν θέλεις να ασχοληθείς με κάποια από τις λεγόμενες «βασικές» αγορές, στην Parimatch μπορείς να βρεις αρκετά ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα για να ποντάρεις και έτσι να παρακολουθήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Τούμπας. Μας εντυπωσίασε η αγορά που αφορά την κατοχή μπάλας της κυπριακής ομάδας, με το όριο (line) να δίνεται 42,5% (Over ➦ 1.87, Under ➦ 1.87). 

    ΑγοράΑπόδοση
    Ομόνοια 3+ σουτ προς το τέρμα2.25
    Ομόνοια 3+ κίτρινες2.15
    Παίκτης της Ομόνοιας να δεχθεί κάρτα στο 1ο ημίχρονο1.65
    ΠΑΟΚ 1+ Οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο2.00
    Ομόνοια 1+ Οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο1.70

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch:

    *Οι αποδόσεις & οι αγορές ίσχυαν την Πέμπτη 22/10 & ώρα 12:00

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy