Menu

  Στροφή των Κύπριων στο online στοίχημα!

  Τα όσα πρωτοφανή βιώνει ο πλανήτης από τον περασμένο Μάρτιο έχουν επηρεάσει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας. Ασφαλώς μεταξύ αυτών και το χώρο του στοιχήματος. Μάλιστα, τα στοιχεία σε αυτό τον τομέα δείχνουν στροφή των παικτών στο online στοίχημα, πράγμα που δημιουγεί νέα δεδομένα.

  Είναι δεδομένο πως τα μέτρα που πάρθηκαν από το Υπουργείο Υγείας επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το επίγειο στοίχημα. Κι αυτό, διότι για μεγάλο χρονικό διάστημα τα πρακτορεία έμειναν κλειστά. Την ίδια ώρα ωστόσο, ανάλογη «ζημιά» υπήρξε και για τις online στοιχηματικές εταιρίες, αφού οι αναμετρήσεις και οι διογρανώσεις μειώθηκαν στο ελάχιστο, μετά τις μαζικές αναβολές σε όλες τις χώρες.

  Μείωση 50% στα κέρδη από το στοίχημα

  Χαρακτηριστικά της εικόνας που δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες, είναι τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Δηλαδή για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.

  Εκεί παρατηρούμε πολύ μεγάλη μείωση στα μεικτά έσοδα για επίγειο (Κλάση Α) και διαδικτυακό στοίχημα (Κλάση Β), που αγγίζει το 50% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 και ανέρχεται στα 88 εκατομμύρια ευρώ.

  Ανάλογη μεταβολή υπάρχει και στα κέρδη των παικτών, όπου τα νούμερα είναι παρόμοια και η μείωση των κερδών φτάνει στο 51% και συγκεκριμένα ένα ποσό της τάξης των 65 εκατομμυρίων.

  Στροφή στο online στοίχημα από τους παίκτες

  Ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση πάντως, παρουσιάζει η στροφή των παικτών στις online στοιχηματικές εταιρίες σε αυτό το διάστημα. Τα κλειστά πρακτορεία ώθησαν ακόμα περισσότερο κόσμο στο διαδίκτυο, με το Esports στοίχημα να αντικαθιστά την έλλειψη παιχνιδιών. Είναι κάτι που ειπώθηκε από πολλούς τον περασμένο Οκτώβριο στο 3ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, που διοργάνωσε η ΕΑΣ (Εθνική Αρχή Στοιχημάτων).

  Ωστόσο, όπως τονίζουν οι κάτοχοι αδειών Κλάσης Β, δηλαδή οι online στοιχηματικές στην Κύπρο, η αύξηση των παικτών στις ιστοσελίδες τους, δεν έφερε και την ανάλογη αύξηση στα έσοδα τους. Γεγονός που οφείλεται στην αβεβαιότητα και την οικονομική ανασφάλεια που δημιούργησε η όλη κατάσταση.

  Το βάρος στην προστασία των παικτών!

  Σε κάθε περίπτωση, τα νέα δεδομένα και η αυξημένη ροή του κόσμου στις online στοιχηματικές εταιρίες, οδήγησε και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών. Ενισχύθηκε η εξυπηρέτηση πελατών, όπως επίσης και τα μέτρα για την προστασία των παικτών.

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εργαλείο «Time Out». Με αυτό, οι παίκτες μπορούν να ορίζουν μόνοι τους τις ημέρες της εβδομάδες τις οποίες επιθυμούν να απέχουν, βάζοντας ουσιαστικά όρια στον εαυτό τους. Ταυτόχρονα, οι στοιχηματικές παρείχαν στα μέλη τους τη δυνατότητα να γνωρίζουν συνεχώς τις ώρες και τα χρήματα που έχουν ξοδέψει στην πλατφόρμα τους.

  «Η βιομηχανία του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών έχει την ευελιξία να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, αλλά και την ανθεκτικότητα να ξεπεράσει την κρίση, με γνώμονα πάντα την προστασία των παικτών», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκκου, ερωτηθείσα σχετικά με το θέμα.

  Ποιές είναι οι νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο;

  Αν είστε από εκείνους που ακόμα δεν έχουν εξερευνήσει το online στοίχημα, παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο.

  BookmakersWhy to Bet 
  • Bonus εγγραφής έως 100€
  Παίξε Τώρα
  • 100€ bonus Εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  • 100% Bonus έως 100€
  Παίξε Τώρα
  • Μπόνους Εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  Fonbet_Logo_739x280___
  • Κορυφαίο Bonus ως 300€
  Παίξε Τώρα
  LOGO-UBETcy
  • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  • Πανίσχυρη οικονομικά
  Παίξε Τώρα
  Σχόλια