Menu

    Ευρωμπάσκετ 2022 με την PariMatch

    Μια μεγάλη μερίδα των φίλων της καλαθόσφαιρας θεωρεί πως το φετινό Ευρωμπάσκετ 2022 αποτελεί το πιο ισορροπημένο τουρνουά με αρκετές ομάδες να είναι ικανές για τα τρία μετάλλια.

    Οι περισσότερες ομάδες έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς παίχτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και το τουρνουά γίνεται πιο ελκυστικό αλλά και πιο αμφίρροπο γιατί πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω των αθλητών που συμμετέχουν. Στόχος των 24ων ομάδων είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στην πρώτη τετράδα των 4 ομίλων (έλαβαν χώρα σε Πράγα, Τυφλίδα, Μιλάνο και Κολωνία) για να εξασφαλίσουν πρόκριση στα νοκ άουτ ματς της φάσης των «16» (θα γίνουν εξ ολοκλήρου στο Βερολίνο. Στη φάση των 16 οι ομάδες αναλόγως κατάταξης θα μάθουν αντίπαλο αναλόγως και της θέσης τους στον όμιλο (Α1-Β4, Α2-Β3, Α3-Β2, Α4-Β1 κλπ).

    Ανάμεσα στα φαβορί, Σερβία, Γαλλία, Γερμανία βρίσκεται και η Ελλάδα που συμμετέχει στον 3ο όμιλο και μαζί με την Ιταλία και την Κροατία θα παίξουν και στη φάση των νοκ αουτ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά θα πρέπει να είναι ακόμη πιο καλή αμυντικά για να μπορέσει να πλασαριστεί στα μετάλλια.

    Ατραξιόν για το μεγάλο τουρνουά όπως γράψαμε και πιο πάνω οι ΝΒΑερς που είναι αρκετοί στο τουρνουά, με τους ΜVP Γιάννη Αντετοκούμπο (Ελλάδα), Γιόκιτς (Σερβία), Γκομπέρ (Γαλλία), Σρέντερ (Γερμανία), Ντ.Σαμπόνις (Λιθουανία),  Ερνανγκόμες (Ισπανία), Φοντέκιο (Ιταλία) αλλά και άλλοι ικανοί αθλητές…στη μέρα τους μπορούν να διαφοροποιήσουν τη δυναμική των ομάδων.

    Αρκετά στοιχήματα και συνδυασμοί στοιχημάτων υπάρχουν στην ενότητα Ευρωμπάσκετ της Parimatch ώστε να επιλέξετε αυτά που μπορούν να σας ανεβάσουν τον τζίρο στοιχηματικά πάντα με value αποδόσεις! Από τη φάση των 16 κι έπειτα πρόσθετες επιλογές και combo στοιχήματα θα κάνουν τη διοργάνωση πιο ελκυστική.

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch:

    Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.

    Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2019)
    Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy