Menu

    Γιατί να παίξω στο OPAPbet

    Η ιντερνετική «έκδοση» της OPAP Sports είναι πλέον γεγονός!

    Ο λόγος φυσικά για το Opapbet, στο οποίο πλέον έχουν τη δυνατότητα όλοι οι Κύπριοι παίκτες να καταθέτουν το online στοίχημα τους. Η ασφάλεια που προσδίδει το όνομα που «κουβαλάει» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα.

    Η OPAP Sports έχει αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχή Συστημάτων (εξασφάλισε άδεια Κλάσης Α) και έτσι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της νόμιμα στη χώρα μας.

    BookmakersWhy to Bet 
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Opapbet

    Εμείς ήμασταν από τους πρώτους που δοκιμάσαμε το Opapbet μέσω του www.opapbet.com.cy προκειμένου να σχηματίσουμε μια σαφή άποψη. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν την επιλογή του Opapbet να θεωρείται «must» επιλογή; Διαβάστε αναλυτικά:

    • Μπόνους εγγραφής 100€

    Κακά τα ψέματα, ένας από τους λόγους που επιλέγει κάποιος μια στοιχηματική εταιρία για να ποντάρει στο διαδίκτυο είναι δίχως αμφιβολία το μπόνους εγγραφής. Και στο Opapbet αν μην τι άλλο δε θα αφήσουν με παράπονο τον κάθε παίκτη που επιθυμεί να διπλασιάσει την πρώτη του κατάθεση! Το μπόνους που θα βρείτε στο Opapbet ανέρχεται έως τα 100€ και αφορά 100% αύξηση της αρχικής κατάθεσης (με ελάχιστη τα 5€).

    ΛΑΒΕ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

    • Στοίχημα στις κυπριακές ομάδες

    Στο Opapbet έχετε τη δυνατότητα μάλιστα και για στοίχημα στις κυπριακές ομάδες, είτε αυτές αφορούν το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο. Το κουπόνι που αφορά τα κυπριακά ματς θεωρείται αρκετά πλούσιο, με αγορές που σχετίζονται με τα δυο ημίχρονα, ειδικά ομάδων και συνδυαστικά (combo bet) να ξεχωρίζουν).

    • Πλούσιο live betting

    Εάν πάλι είστε λάτρης του ζωντανού στοιχηματισμού, τότε στο Opapbet θα βρείτε μια πλήρη γκάμα αγορών, όλων των δημοφιλών αθλημάτων, σε εξαιρετικές αποδόσεις. Η live betting πλατφόρμα του Opapbet συνοδεύεται από πλούσια στατιστικά που σχετίζονται με το εν-εξελίξει ματς, σύγκριση των δυο ομάδων, βαθμολογία και χρονοδιάγραμμα με τις φάσεις (ευκαιρίες) που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.

    • Εύκολη πλοήγηση

    Από τα πράγματα που παρατηρεί κανείς από την πρώτη στιγμή στη σελίδα του Opapbet είναι φυσικά η εύκολη πλοήγηση που του προσφέρει. Από τα πρώτα… κλικ διαπιστώσαμε πως η μετάβαση από το ένα γεγονός στο άλλο, η εύρεση των αγορών που εμείς θέλουμε να συμπεριλάβουμε στο δελτίο μας και κατ’ επέκταση η δημιουργία ενός παρολί είναι μια εύκολη διαδικασία.

    • Εξαιρετικές προσφορές

    Και μαζί με όλα τα ανωτέρω, τι θα λέγατε για μια «επιστροφή στο 0-0», ένα «combo boost» ή ένα free bet ταυτοποίησης; Όλα αυτά θα τα βρείτε στο Opapbet προκειμένου να… απογειώσετε τη στοιχηματική σας εμπειρία.

    Με την «επιστροφή στο 0-0» θα λάβετε το αρχικό σας ποντάρισμα εφόσον εσείς έχετε ποντάρει στο Ημίχρονο/Τελικό ή στο Ακριβές Σκορ και το παιχνίδι τελείωσε 0-0! Το «combo boost» σας ενισχύει τα κέρδη σε κερδισμένο παρολί τεσσάρων επιλογών και άνω. Τέλος, με το free bet ταυτοποίησης λαμβάνετε ένα δωρεάν στοίχημα μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Αξίζει να αναφερθεί πως η προσφορά του free bet «τρέχει» παράλληλα με το μπόνους καλωσορίσματος.

    Πως θα λάβεις το Opapbet Bonus Εγγραφής;

    Για να λάβεις το bonus εγγραφής ή αλλιώς «Μπόνους Καλωσορίσματος», δημιουργείς εντελώς δωρεάν έναν λογαριασμό στο Opapbet Cyrus. Επόμενο βήμα, η κατάθεση ενός ποσού τουλάχιστον των 10€, το οποίο θα διπλασιαστεί και θα κατατεθεί άμεσα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Να σημειωθεί ότι το μέγιστο μπόνους εγγραφής ανέρχεται στα 100€.

    BookmakersWhy to Bet 
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy