Menu

    Φούλαμ-Γουλβς με άπειρες επιλογές και 0% γκανιότα στον Stoiximan!

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

    Με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη Φούλαμ και τη Γουλβς ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

    Η Φούλαμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και φλερτάρει με την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση, στο τρίποντο από την ευρωπαϊκή πεντάδα και ψάχνει την τριτη διαδοχική νίκη της κόντρα στη Γουλβς για να συνεχίσει το πρέσινγκ στην Νιούκαστλ. Η νίκη της έχει απόδοση 2.43 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. Ο Σόλομον έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς της Φούλαμ. Το ενδεχόμενο να σκοράρει και σ’ αυτό το παιχνίδι δίνει 3.80 στον Stoiximan! Ο Μίτροβιτς έχει σκοράρει στο 48% των αγώνων της Φούλαμ στο φετινό πρωτάθλημα. Αν θεωρείται ότι θα βρει δίχτυα και με τη Γουλβς, ποντάρετε στο 2.20, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στο ματς είναι στο 4.60. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Γουλβς στο πρωτάθλημα, όπου είναι στο δίποντο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ. Πάντως με τη Φούλαμ έχει πολύ καλή παράδοση στο «Craven Cottage», καθώς έχει χάσει μόνο μία φορά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της. Η ισοπαλία στο ματς αυτό δίνει 3.43 και η νίκη της είναι στο 3.36 στον Stoiximan! Στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς των «λύκων» μπήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν βλέπετε over 0.5 γκολ και κόντρα στους Λονδρέζους, θα βρείτε το ποντάρισμα αυτό στον Stoiximan στο 1.50. Στα 2 τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας η Γουλβς δέχτηκε κάρτα στο πρώτο 20άλεπτο. Το ενδεχόμενο δοθεί η πρώτη κάρτα στο ματς πριν το 32’ δίνει 1.88 στον Stoiximan! 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

     

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy