Menu

    Η τελευταία ευκαιρία για Ανόρθωση και ΑΕΛ (02/03)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Η Πάφος FC και η Ομόνοια περιμένουν τις τελευταίες ομάδες των ημιτελικών του Κυπέλλου Coca-Cola, οι οποίες θα προκύψουν σήμερα από δύο ρεβάνς που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τα σκορ των πρώτων αγώνων έχουν αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες.

    Η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την ΑΕΛ που είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και η Ανόρθωση τον Ολυμπιακό που είχε επικρατήσει με 2-1 στη Λευκωσία. Και για την ΑΕΛ και για την Ανόρθωση το Κύπελλο αποτελεί πλέον τη μοναδική διέξοδο προς την Ευρώπη, από τη στιγμή που δεν έχουν μαθηματικές πιθανότητες να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ στο πρωτάθλημα. Πέρα από το στόχο της Ευρώπης είναι και το γόητρο. Μόνο με την κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να σωθεί η χρονιά και να μετριαστεί η αποτυχία της πορείας στο πρωτάθλημα.

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Η ΑΕΛ πάει στη ρεβάνς με το πλεονέκτημα του 1-0 και η πρόκρισή της δίνει 1.29 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, ενώ η πρόκριση της Νέας Σαλαμίνας είναι στο 3.65. Για να διαφυλάξει το προβάδισμα αυτό είναι σημαντικό να μη δεχτεί γκολ η ΑΕΛ. Ωστόσο τα 3 από τα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος ήταν GG. Το GG στο παιχνίδι αυτό δίνει 2.02 στον Stoiximan, ενώ το ΝG είναι στο 1.75. Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα είχε κερδίσει πρόσφατα την ΑΕΛ με 2-0, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Σκορ που σήμερα της αρκεί για να πάρει την πρόκριση. Αν πιστεύετε ότι το παιχνίδι θα λήξει 2-0, θα βρείτε αυτό το ποντάρισμα στον Stoiximan στο 13.00.

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Η Ανόρθωση είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Η πρόκρισή της έχει απόδοση 1.65 στον Stoiximan, ενώ η πρόκριση του Ολυμπιακού δίνει 2.25. Η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάστηκε βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτή η βελτίωση δεν ήταν αρκετή για να της δώσει θέση στην πρώτη εξάδα. Για να ανατρέψει την κατάσταση στο Κύπελλο, είναι σημαντικό να μην δεχτεί γκολ. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει σήμερα ο Ολυμπιακός δίνει 1.65 στον Stoiximan. Από την άλλη οι «μαυροπράσινοι» ενδιαφέρονται πρώτιστα για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, αλλά από τη στιγμή που έχουν φτάσει στην πηγή, θέλουν να πιούνε και νερό, οπότε θα ψάξουν και το εκτός έδρας γκολ. Τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος ήταν over 2.5 γκολ. Αν βλέπετε over 2.5 γκολ και σήμερα, η απόδοση στον Stoiximan είναι 2.18! 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy