Menu

    Για το… καθήκον της η ΑΕΚ (04/03)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

     

    Τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κατά την οποία θα κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες στα δύο γκρουπ των πλέι οφ. Μία από αυτές είναι ποια ομάδα θα μπει σε θέση ισχύος στη μάχη για το πρωτάθλημα, κατακτώντας την πρώτη θέση με το πέρας των 26 αγωνιστικών. 

    Η ΑΕΚ έχασε την πρωτιά στην προτελευταία στροφή με την ήττα από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό και θα προσπαθήσει να την επανακτήσει στο φινάλε. Υποδέχεται την Ένωση στην «Αρένα», τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ που την προσπέρασε παίζει με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ τη Δευτέρα. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Η ομάδα της Λάρνακας παίζει σε διπλό ταμπλό, αφού συνεχίζει και στην Ευρώπη, και ίσως εκεί οφείλονται οι τελευταίες απώλειες που την έριξαν από την κορυφή. Μάλιστα μετά το παιχνίδι με την Ένωση ακολουθεί η πρώτη μάχη με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Προέχει, όμως, το πρωτάθλημα. Εκεί που η ΑΕΚ έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Το ενδεχόμενο να δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ και από την Ένωση έχει απόδοση 2.52 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. GG και τα πέντε τελευταία παιχνίδια, με το GG να δίνει 2.00. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς η ΑΕΚ, έχει πετύχει 1 γκολ σε καθένα από αυτά. Το ενδεχόμενο να πετύχει 1 γκολ και κόντρα στην Ένωση θα το βρείτε με απόδοση 4.15 στον Stoiximan. 

    Η Ένωση θέλει να μπει στα πλέι οφ της διαβάθμισης με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Και φτάνει στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία με την «πεντάρα» που έριξε στον Ακρίτα την περασμένη αγωνιστική. Ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό και για την αυτοπεποίθηση μιας ομάδας που είχε πετύχει μόλις 16 γκολ στις πρώτες 24 αγωνιστικές. Θα τη βοηθήσει να ξεμπλοκάρει επιθετικά; Το over 0.5 γκολ για την Ένωση στο παιχνίδι αυτό δίνει 1.85 και το over 1.5 γκολ είναι στο 4.80 στον Stoiximan. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

     

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy