Menu

    Ο Stoiximan παίζει μπάλα στα πλέι οφ με τρεις ομάδες και 0% γκανιότα στα παιχνίδια τους! (07/03)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Έξι μονομάχοι μπαίνουν στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή των πλέι οφ, στα οποία θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής και οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη νέα σεζόν. Και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, είναι παρών! 

    Η Ομόνοια είναι η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στην πρώτη εξάδα και συμπλήρωσε το παζλ όπου ήδη βρίσκονταν ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Άρης, Πάφος και Απόλλωνας (μ’ αυτή τη βαθμολογική σειρά). Τα πλέι οφ αναμένονται συναρπαστικά και η μάχη τόσο για τον τίτλο όσο και για την Ευρώπη θα είναι μεγάλη. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Μία μάχη που θα έχει και τη σφραγίδα του Stoiximan, αφού και οι τρεις ομάδες, στις οποίες είναι βασικός χορηγός, συμμετέχουν στα πλέι οφ: ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και Ομόνοια. Έτσι ο Stoiximan θα προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι οφ ΟΛΑ τα παιχνίδια αυτών των τριών ομάδων με 0% γκανιότα*! 

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

    Με την οριστικοποίηση των ομάδων που συμμετέχουν στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ μπορείτε να βρείτε στον Stoiximan και τις αναθεωρημένες αποδόσεις για τον πρωταθλητή! Δύο βαθμοί χωρίζουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να θεωρούνται τα φαβορί.  Ο ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 1.40 και η ΑΕΚ 3.75, ενώ πιο πίσω βρίσκονται Άρης και Πάφος FC με απόδοση 15.00 και 18.00 αντίστοιχα. Στο 1000.00 η απόδοση για τον Απόλλωνα και στο 2500.00 για την Ομόνοια. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy