Menu

    Με ερωτηματικά η Τσέλσι, με φόρα η Ντόρτμουντ! (07/03)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

     

    Αρχίζει να διαμορφώνεται το παζλ των προημιτελικών του Champions League, καθώς απόψε κρίνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια. Κι αν το ένα είναι μάλλον κατοχυρωμένο από την Μπενφίκα μετά το 0-2 επί της Μπριζ στο Βέλγιο, το δεύτερο είναι διεκδικίσιμο.

    Η Τσέλσι υποδέχεται την Ντόρτμουντ, η οποία είχε επιβληθεί με 1-0 στη Γερμανία. Σκορ που δίνει προβάδισμα στους Γερμανούς, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο στο παρελθόν που ίσχυε ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αναμένουμε, λοιπόν, μία συναρπαστική ρεβάνς στο Λονδίνο ανάμεσα σε μία ομάδα που φέτος «ψάχνεται» και μία φουλ φορμαρισμένη ομάδα.

    Παραμένει εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς η Τσέλσι, η οποία πραγματοποιεί πολύ μέτρια σεζόν στην Premier League και βολοδέρνει στη δέκατη θέση. Η νίκη επί της Λιντς το Σάββατο έφερε ανακούφιση μετά από έξι αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο, αλλά δεν κρύβει τα προβλήματα των «μπλε». Θα πρέπει να εμφανιστούν πολύ βελτιωμένοι απόψε οι Λονδρέζοι για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να συνεχίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τη νίκη τους να δίνει 1.82 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Τα επτά τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι είναι under 2.5 γκολ! Απόψε το under 2.5 γκολ δίνει 1.85 και το over 2.5 γκολ είναι στο 1.98 στον Stoiximan. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ είναι σε τρομερή κατάσταση, με 10 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Το ενδεχόμενο να κερδίσει και στο Λονδίνο δίνει 4.25, ενώ η ισοπαλία που επίσης της χαρίζει την πρόκριση είναι στο 3.75 στον Stoiximan. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή στην Bundesliga, μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, και φτάνει στον επαναληπτικό με την Τσέλσι από θέση ισχύος μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς. Σκορ, πάντως, που δεν τη διασφαλίζει, γι’ αυτό και θα ψάξει το γκολ και στη ρεβάνς. Η Ντόρτμουντ έχει ανοίξει το σκορ στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της. Αν πιστεύετε ότι θα προηγηθεί και απόψε, μπορείτε να βρείτε αυτό το ποντάρισμα στον Stoiximan με απόδοση 2.62. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy