Menu

    Stoiximan: Εσείς ποιο ντέρμπι θα πρωτοδείτε σήμερα; (19/03)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου είναι η σημερινή Κυριακή με σούπερ ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη! Λάτσιο-Ρόμα στις 19:00, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30, Ίντερ-Γιουβέντους στις 21:45 και το κερασάκι στην τούρτα, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00! Εσείς ποιο θα πρωτοδείτε;

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Θα ξεκινήσουμε ανάποδα, αφού το clasico πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες, όποια βαθμολογική διαφορά κι αν τις χωρίζει. Κι αυτή τη φορά τις χωρίζουν 9 βαθμοί, με την Μπαρτσελόνα να έχει ξεφύγει στην κορυφή και να προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Αλλά το clasico παραμένει μοναδικό! Η νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.28, η νίκη της Ρεάλ 3.35 και η ισοπαλία 3.65 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Clasico σημαίνει πρώτα από όλα δυνατές μονομαχίες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στα 8 από τα 10 τελευταία ντέρμπι βγήκε κάρτα στο πρώτο ημίωρο! Ποντάρισμα που στον Stoiximan μπορείτε να βρείτε στο 1.88. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Λεβαντόφσκι με 15 γκολ, πρώτος σκόρερ της Ρεάλ ο Μπενζεμά με 11 γκολ. Το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ απόψε ο Λεβαντόφσκι δίνει 4.30, ενώ για τον Μπενζεμά η αντίστοιχη απόδοση είναι στο 5.20 στον Stoiximan.

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά ντέρμπι, αλλά το κλασικό ιταλικό ντέρμπι είναι διαχρονικά το Ίντερ-Γιουβέντους! Ακόμη και φέτος που και οι δύο είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου, με την «Κυρία» μάλιστα να βρίσκεται και εκτός ευρωπαϊκής ζώνης μετά την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε. Στα 5 από τα 10 τελευταία Ίντερ-Γιουβέντους δόθηκε πέναλτι! Τι ενδεχόμενο να δοθεί και απόψε δίνει 2.90! Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει σκοράρει στο 62% των εντός έδρας αγώνων της Ίντερ στο πρωτάθλημα φέτος! Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει και απόψε, μπορεί να ποντάρετε στο 2.62, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης δίνει 5.70 στον Stoiximan. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Η Ρώμη δεν θα πολυασχοληθεί με το Ίντερ-Γιουβέντους, γιατί χωρίζεται σήμερα στα δύο για το μεγάλο ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα! Κι επειδή τα ντέρμπι της Ρώμης είναι συνώνυμα της δύναμης, τα 10 τελευταία ντέρμπι έχουν φέρει over 4.5 κάρτες! Αυτό το ποντάρισμα μπορείτε να το βρείτε στο 1.31, με το over 0.5 κόκκινη κάρτα να δίνει 3.10 στον Stoiximan. Μάλιστα στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο τη Λάτσιο η πρώτη κάρτα βγήκε στο πρώτο ημίωρο. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Στην Ελλάδα ξεκινούν τα πιο συναρπαστικά πλέι οφ ever, με τέσσερις ομάδες στο κόλπο του τίτλου. Και το πιο ενδιαφέρον ματς της πρεμιέρας είναι αναμφίβολα το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, αφού κοντράρονται οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας. Δύο βαθμοί χωρίζουν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η νίκη της ΑΕΚ είναι στο 1.88 και του Παναθηναϊκού στο 5.20, με την ισοπαλία να δίνει 3.55 στον Stoiximan. Η «Ένωση» ξεκινά ως φαβορί και λόγω έδρας, μολονότι έχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το εντυπωσιακό στατιστικό στην περίπτωση των «πράσινων» είναι τα 10 NG στα 11 τελευταία παιχνίδια! Το NG απόψε δίνει 1.62, με το GG στο 2.20. Επίσης στα 4 τελευταία ματς του Παναθηναϊκού δεν έχουν μπει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με το under 0.5 γκολ να δίνει 2.42 σήμερα στον Stoiximan! Επίσης, στα 5 από τα 10 τελευταία ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ δόθηκε πέναλτι, ποντάρισμα που μπορείτε να βρείτε στο 2.55! 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy