Menu

    Stoiximan: Ο εξωγήινος Χάαλαντ απειλεί την Μπάγερν (11/4)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Οχτώ ομάδες, τέσσερα εισιτήρια! Η προημιτελική φάση του Champions League ξεκινά απόψε και δεν θα μπορούσε να ξεκινά με καλύτερο τρόπο. Η τιτανομαχία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Μπάγερν Μονάχου μαγνητίζει τα βλέμματα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του τελικού άλλωστε!

    Η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Και η αποψινή ματσάρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

    Από τη μία η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, με έναν Χάαλαντ σε δαιμονιώδη κατάσταση! Με 30 γκολ σε 27 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, περισσότερα από όσα έχει πετύχει όλη η Τσέλσι! Και με 10 γκολ σε 6 αγώνες στο Champions League. Τα πέντε από αυτά στο 7-0 επί της Λειψίας. Δεύτερη στην Premier League, αλλά όχι μακριά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Από την άλλη η Μπάγερν Μονάχου σε φάση αναδημιουργίας μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ. Πρώτη πλέον στην Bundesliga μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Ντόρτμουντ, αλλά εκτός Κυπέλλου μετά τον αποκλεισμό από την Φράιμπουργκ -στα δύο πρώτα παιχνίδια του Τούχελ στον πάγκο της. Ποια θα επικρατήσει;

    Η νίκη της Σίτι απόψε έχει απόδοση 1.78, η ισοπαλία δίνει 4.30 και η νίκη της Μπάγερν είναι στο 4.85 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Στα 5 τελευταία παιχνίδια της Σίτι μπήκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν το βλέπετε να συμβαίνει και κόντρα στην Μπάγερν αυτό, ποντάρετε στο 1.90. Στα 3 τελευταία ματς η Σίτι σκόραρε και στα δύο ημίχρονα, ποντάρισμα που απόψε μπορείτε να βρείτε στο 1.57 στον Stoiximan. Στα 4 από τα 8 φετινά παιχνίδια των Βαυαρών στη διοργάνωση σημειώθηκαν ακριβώς 2 γκολ. Αν πιστεύετε ότι και στο αποψινό ματς θα μπουν 2 γκολ, η απόδοση στον Stoiximan είναι 4.05! Στα 4 τελευταία ματς της Μπάγερν στο Champions League δόθηκε πέναλτι. Το ενδεχόμενο να υποδειχτεί πέναλτι και απόψε μπορείτε να το βρείτε με απόδοση 2.75 στον Stoiximan!

      Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε και στη Λισσαβώνα, όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Ίντερ. Θα καταφέρουν οι «αετοί» της Λισσαβώνας ό,τι δεν κατάφερε η Πόρτο στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, να αφήσει εκτός τους «νερατζούρι»; Η πρόκριση είναι διεκδικίσιμη αν κρίνουμε από τις αποδόσεις στον Stoiximan! Η πρόκριση της Μπενφίκα δίνει 1.85 και της Ίντερ 1.98. Η νίκη της Μπενφίκα απόψε είναι στο 2.21, η ισοπαλία έχει απόδοση 3.49 και η νίκη της Ίντερ δίνει 3.83.

    Οι Πορτογάλοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από την Πόρτο, σε ματς που ήταν εμφανές ότι το μυαλό τους βρισκόταν στο Champions League. Εξάλλου ο τίτλος στην Πορτογαλία δεν χάνεται, αφού ακόμη και μετά από αυτή την ήττα βρίσκονται στο +7 από την Πόρτο. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των «αετών» στο πρωτάθλημα είναι over 2.5 γκολ, επιλογή που απόψε θα βρείτε στο 2.18! Ο Γκονσάλο Ράμος έχει σκοράρει στο 1/3 των φετινών αγώνων της Μπενφίκα στο Champions League. Πιστεύετε ότι θα σκοράρει και απόψε; Θα βρείτε αυτό το ποντάρισμα στο 2.80. Το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης δίνει 6.00 στον Stoiximan.

    Η Ίντερ έχει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας, αποτέλεσμα που στη Λισαβώνα δεν θα τη χαλούσε. Όμως, η τελευταία στην έδρα της Σαλερνιτάνα την έφερε εκτός της πρώτης τετράδας στη Serie A, εκτός της ζώνης του Champions League δηλαδή. Γενικά οι «νερατζούρι» είναι χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη! Τα πέντε τελευταία παιχνίδια των Ιταλών είναι under 2.5 γκολ, ποντάρισμα που απόψε θα βρείτε στο 1.70 στον Stoiximan.

      Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy