Menu

    Stoiximan: Μπορούν την ανατροπή Τσέλσι και Νάπολι; (18/04)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League κρίνονται απόψε με τις συναρπαστικές ρεβάνς Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι-Μίλαν!

    Στο Λονδίνο η προβληματική φέτος Τσέλσι θα πρέπει να μεταμορφωθεί και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει μέσα στη σεζόν για να ανατρέψει το ισχυρό προβάδισμα που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης με το 2-0 στο «Μπερναμπέου». Ο Φρανκ Λαμπάρντ επέστρεψε στον πάγκο της, αλλά δεν είναι μάγος και τα προβλήματα παραμένουν, όπως φάνηκε και στη σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον… Στο πρωτάθλημα απέχει… έτη φωτός από την ευρωπαϊκή ζώνη. Από την άλλη και η Ρεάλ δεν πάει καλά στη Λα Λίγκα και έχει μείνει ουσιαστικά εκτός τίτλου, αλλά είναι ολοζώντανη στο μεγάλο στόχο, το Champions League. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Η Ρεάλ έχει κερδίσει το 78% των αγώνων της στη φετινή διοργάνωση και η νίκη της απόψε είναι στο 2.41, με τη νίκη της Τσέλσι στο 3.12 και την ισοπαλία στο 3.78 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι είναι under 2.5 γκολ, επιλογή που θα βρείτε απόψε στο 1.95. Στα 8 τελευταία ματς των «μπλε» στη διοργάνωση δόθηκαν 4 ή περισσότερες κάρτες. Το over 3.5 κάρτες σήμερα δίνει 1.39 και το under 3.5 κάρτες είναι στο 2.87. Στα 5 τελευταία ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων η πρώτη κάρτα του αγώνα βγήκε από το πρώτο ημίωρο! Ποντάρισμα που μπορείτε να βρείτε απόψε στο 1.90! Στα 4 τελευταία παιχνίδια της η Ρεάλ σκόραρε και στα δύο ημίχρονα. Το ενδεχόμενο να σκοράρει και στο Λονδίνο και στα δύο ημίχρονα θα το βρείτε με απόδοση 1.75 στον Stoiximan.

    Ο Στέρλινγκ έχει σκοράρει στο 33% των αγώνων της Τσέλσι στο Champions League. Το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε δίνει 3.45, ενώ αν πιστεύετε ότι θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, η απόδοση είναι 8.50! Από την άλλη ο Καρίμ Μπενζεμά «ζεστάθηκε» στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν και ξαναβρίσκει τη φόρμα του. Αν τον βλέπετε να σκοράρει απόψε, η απόδοση στον Stoiximan είναι 2.18, ενώ το ενδεχόμενο να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα δίνει 4.65. 

      Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Στον ιταλικό εμφύλιο η Νάπολι καλείται να ανατρέψει το 1-0, με το οποίο κέρδισε η Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Η νίκη της Νάπολι δίνει 1.75, η ισοπαλία 3.55 και η νίκη της Μίλαν είναι στο 5.00 στον Stoiximan. 

    Δεν έχει καλή παράδοση η Νάπολι απέναντι στους «ροσονέρι»: έχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς. Μάλιστα στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Μίλαν σημείωσε τουλάχιστον ένα γκολ! Το ενδεχόμενο να πετύχει και απόψε ένα γκολ θα το βρείτε με απόδοση στον Stoiximan. Κακή είναι η παράδοση των γηπεδούχων και στα νοτ άουτ παιχνίδια στο Champions League: στα 10 τελευταία νοκ άουτ ματς αποκλείστηκε όταν έχασε στο πρώτο ματς! Η πρόκριση της Νάπολι απόψε δίνει 2.10 και της Μίλαν 1.75.

    Η Μίλαν έχει πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 89% των φετινών αγώνων της στη διοργάνωση, επιλογή που απόψε δίνει 1.47. Τα 8 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν over 2.5 γκολ, ποντάρισμα που απόψε μπορείτε να βρείτε στο 2.02 στον Stoiximan! 

      Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy