Menu

    Νέα Στοιχηματική Εταιρία στην Κύπρο

    Μια «φρέσκια» προσθήκη στον στοιχηματικό χάρτη της χώρας!

    Ο λόγος για τη Novibet, η οποία αποτελεί την τελευταία χρονικά είσοδο στοιχηματικής στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για ένα brand ιδιαίτερα αγαπητό στον ελλαδικό χώρο, ένα όνομα που προσφέρει το ιδανικό «πακέτο» στον παίκτη.

    Κορυφαίες αποδόσεις, πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων, καθημερινές προσφορές και άμεσες πληρωμές συνθέτουν το… παζλ μιας στοιχηματικής που ήρθε για να μείνει στη χώρα μας. Άλλωστε, στην Ελλάδα η Novibet δικαίως κατατάσσεται στο Top-3 των στοιχηματικών.

    Μάλιστα η Novibet καλοσωρίζει όλους τους νέους παίκτες της με μια γενναιόδωρη προσφορά: ένα δωρεάν στοίχημα σε μορφή free bet για κάθε νέο πελάτη!

    Προκειμένου να λάβει κανείς το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να προβεί σε μια κατάθεση και ένα ισόποσο free bet θα πιστωθεί άμεσα (μέχρι το ποσό των 100€).

    ➦ Θέλω το free bet

    • Άμεσο cash out

    Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα cash out της αγοράς. H έλευση της Novibet στην Κύπρο ανεβάζει αισθητά τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών. Όπως θα δείτε και παρακάτω, διαθέτει ουκ ολίγες καινοτόμες υπηρεσίες και πληθώρα προσφορών. Όμως όταν μιλάμε για υπηρεσίες, μια είναι εκείνη που έρχεται πρώτη στο νου μας: το cash out!

    Και στη Novibet cy το cash out έχει εξελιχθεί σημαντικά καθώς πέραν του… παραδοσιακού «κλεισίματος» ενός δελτίου, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα για αυτόματο ή μερικό cash out.

    • Εύκολο στοίχημα μέσω κινητού

    Η σελίδα της Novibet είναι εύκολα προσβάσιμη και μέσω φορητών συσκευών καθώς διαθέτει εξελιγμένης τεχνολογίας mobile app για Android και iOS. Ακόμη όμως και αν δε διαθέτεις σύγχρονο κινητό, η πλοήγηση μέσω του browser της συσκευής σου είναι εξίσου εύκολη.

    • Άμεσες πληρωμές 24/7

    Η Novibet δίνει τη δυνατότητα χρηματοδότησης του παικτικού σου λογαριασμού μέσω μιας ευρείας γκάμας μεθόδων πληρωμής. Χρεωστική/πιστωτική κάρτα, Skrill, Neteller και λοιπά δημοφιλή ewallets σου δίνουν τη δυνατότητα για άμεσες και πάνω από όλα δωρεάν καταθέσεις. Και όταν έρθει η ώρα της ανάληψης, να είσαι βέβαιος ότι θα λάβεις τα κέρδη σου δίχως χρονοτριβές…

    Novibet Προσφορές & Υπηρεσίες

    Bet Builder: «Χτίσιμο» δελτίου περιλαμβάνοντας δυο ή περισσότερες αγορές από τον ίδιο αγώνα.

    Bet Request: Όποια αγορά σας έχει… κάτσει στο νου μπορείτε να την στοιχηματίσετε πλέον καθώς οι traders της Novibet είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν αυτό που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού.

    Ασφάλεια στο VAR: Και επειδή η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη «στοιχηματική» ζωή μας, το ποντάρισμα σου επιστρέφεται εφόσον το VAR ακυρώσει το γκολ που σημειώθηκε και αφορά την αγορά «Να σκοράρει στο ματς».

    Ενίσχυση στα παρολί: Αν είσαι λάτρης των παρολί, τότε θα έχεις κάθε λόγο για να προτιμήσεις τη Novibet. Αυτό γιατί πλέον το κάθε κερδισμένο παρολί θα πριμοδοτείται από 5% (για τριάδες) και θα φτάνει μέχρι το 100% (σε παρολί 15 αγώνων και άνω).

    Επιστροφή στο 0-0: Εάν πάλι κυνηγάς υψηλές αποδόσεις μέσω μονών πονταρισμάτων και συνηθίζεις να επιλέγεις κάποιο Ημίχρονο/Τελικό η Ακριβές Σκορ, τότε η Novibet θα σου επιστρέψει το ποντάρισμα σου εφόσον το ματς τελειώσει δίχως σκορ (0-0). Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά και την αγορά «Να σκοράρει το #1 γκολ».

    H γνώμη του topbookmakers.com.cy 

    Εάν θα θέλατε μια μονολεκτική απάντηση, «ναι». Πρόκειται για μια στοιχηματική που θα σε καλύψει πλήρως στο κομμάτι των αγορών, των αποδόσεων και φυσικά των προσφορών.

    Για οποιαδήποτε βοήθεια το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα είναι δίπλα σου (λειτουργεί 24/7/365), ενώ οι πληρωμές εκτελούνται στην ώρα τους.

    Ο ανταγωνισμός στη χώρα μας έχει αυξηθεί σημαντικά και αυτό οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό και στην έλευση αυτού του brand, το έχει σκοπό να… ταράξει τα νερά.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy