Menu

    Γιατί να παίξω στη Fonbet

    Η Fonbet αποτελεί με διαφορά μια από τις top στοιχηματικές εταιρίες της χώρας. 

    Το όνομα της είναι πολύ γνώριμο στους Κύπριους παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι γνωρίζουν πως στην πλατφόρμα της θα έχουν βρουν ανταγωνιστικές αποδόσεις, πλούσιο live streaming* πρόγραμμα και ένα εξελιγμένο mobile app για φορητές συσκευές. Και φυσικά, όπως κάθε μπουκ του κύρους και του ονόματος της Fonbet, υποδέχεται όλα τα νέα μέλη με μια γενναιόδωρη προσφορά που φτάνει τα 300€!

    Η Fonbet ανήκει στη Fortune Entertainment, η οποία λειτουργεί νόμιμα στην Κύπρο καθώς η δραστηριότητα της ρυθμίζεται από την άδεια που έχει εκδοθεί από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της χώρας.

    Γιατί να παίξω στη fonbet cy

    Στη συνέχεια του κειμένου σας παραθέτουμε κάποιους σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να έχετε λογαριασμό στη Fonbet

    • Μπόνους καλωσορίσματος μέχρι και 300€

    Η Fonbet προσφέρει αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα μπόνους εγγραφής σε κάθε νέο παίκτη που θα επιλέξει την πλατφόρμα της για να ποντάρει νόμιμα. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη κατάθεση για κάθε νέο μέλος «πριμοδοτείται» στο 100%, μέχρι 300 ευρώ! Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως βάζετε 300, παίζετε με 600!

    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

    • Στοίχημα σε κυπριακούς αγώνες

    Στη σελίδα της Fonbet cy θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία όσον αφορά τις διαθέσιμες αγορές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος. Και μάλιστα οι αποδόσεις παίζουν πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, ειδικά όταν αυτές αφορούν το τελικό αποτέλεσμα και τα γκολ. Ωστόσο, η γκανιότα είναι αρκετά χαμηλή και στα ειδικά στοιχήματα, όπως για παράδειγμα το Ημίχρονο/Τελικό, τις κάρτες και τα κόρνερ.

    ▶ Αξίζει να σταθούμε και σε «ψαγμένες» αγορές που προσφέρονται στις top διοργανώσεις και πλέον είναι διαθέσιμες και στους κυπριακούς αγώνες (να μπουν όλα τα γκολ στο ίδιο τέρμα, γκολ και στα 2 ημίχρονα, να προηγηθούν στο σκορ και οι 2 ομάδες και άλλα). 

    • Εξαιρετικό mobile app

    Η Fonbet έχει δει το παιχνίδι στα σοβαρά και για αυτό προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχηματισμού στους πελάτες της. Κομμάτι αυτού αποτελεί φυσικά και η διαθεσιμότητα ενός εξελιγμένου mobile app για φορητές συσκευές και μπορεί πλέον να καυχιέται πως το διαθέτει. Στο Fonbet app θα βρείτε μια τεράστια συλλογή αθλητικών γεγονότων, εύκολους τρόπους πληρωμής και ένα πλούσιο match centre για άμεσο στοιχηματισμό.

    Το ζωντανό βίντεο είναι διαθέσιμο σε όλα τα σπορ, ενώ η εφαρμογή δεν είναι ιδιαίτερα «βαριά» ανεξαρτήτως της συσκευής σας. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    • Προσφορές για όλους

    Και όταν λέμε «για όλους», εννοούμε «για όλους»! Πέραν της προσφοράς καλωσορίσματος που αναφέραμε πιο πάνω, στη Fonbet ξεκινάς με 30 ευρώ δωρεάν στοίχημα εφόσον είσαι φίλος της Ομόνοιας, της Νέας Σαλαμίνας, της Πάφου, της ΑΕ Λεμεσού ή της Ανόρθωσης! 

    Αυτή η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί φυσικά και με εκείνην της αρχικής κατάθεσης (100% έως 300 ευρώ). Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα για μπόνους σε κάθε παρολί (επιστροφή πονταρίσματος για κάθε δελτίο άνω των 6 επιλογών που χαθεί για μια λανθασμένη πρόβλεψη), δωρεάν στοίχημα για το πρώτο σας ποντάρισμα μέσω app και πολλά άλλα. 

    Και επειδή το στοίχημα από το κινητό έχει εξελιχθεί σημαντικά και προκειμένου να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία, όλα τα μέλη της Fonbet (υφιστάμενα και νέα) μπορούν να λάβουν ένα powerbank για τη φορητή τους συσκευή.

    ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    • Πλούσιο live betting

    Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Fonbet διαθέτει την πληρέστερη live betting πλατφόρμα στοιχήματος. Η πληθώρα αγορών είναι τεράστια, οι αποδόσεις ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό παίκτη που ζητάει το «κάτι παραπάνω», ενώ υψηλά όρια πονταρίσματος, cash out και live streaming «απογειώνουν» τη στοιχηματική σας εμπειρία.

    Από εκεί και πέρα, στην πλατφόρμα της Fonbet θα βρείτε το πληρέστερο λεξικό στοιχηματικών όρων, ώστε ακόμη και αρχάριος παίκτης εάν είστε, να κατανοήσετε πλήρως κάθε στοιχηματική έννοια.  

    • Διεθνές brand name

    Εάν είστε από εκείνους που αναζητούν μια εταιρία με διεθνές κύρος, τότε είστε για τη Fonbet. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι «επιδόσεις» του κορυφαίου μπουκ όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη. Άλλωστε, η ίδια έχει εξελιχθεί σημαντικά τις τρεις δεκαετίες της ύπαρξης της και μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως μια εταιρία υψηλών προδιαγραφών που καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

    Πως θα λάβεις το Fonbet Cy Bonus Εγγραφής;

    Προκειμένου να λάβεις το fonbet cy bonus εγγραφής θα πρέπει πρώτα να ανοίξεις λογαριασμό (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και έπειτα να προβείς στην πρώτη σου κατάθεση. Θυμίζουμε πως αυτή την περίοδο «τρέχει» και η προσφορά που αφορά το δωρεάν στοίχημα των 30 ευρώ (χωρίς κατάθεση), εφόσον τυγχάνει να υποστηρίζεις κάποια από τις ομάδες που η Fonbet αποτελεί μεγάλο χορηγό. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy