Menu

    Γιατί να παίξω στη Winmasters

    Η Winmasters είναι με διαφορά μια από τις πλέον έμπιστες στοιχηματικές που λειτουργούν στην Κύπρο.

    Διαθέτει μια απλή ιστοσελίδα, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται η εύκολη πλοήγηση, πολύ καλές αποδόσεις σε όλα τα σπορ, εξελιγμένο mobile app και πληρώνει τον παίκτη σχετικά άμεσα. Κύριο γνώρισμα της είναι η ασφάλεια πληρωμών, με τον ιστότοπο της (www.winmasters.com.cy) να διαχειρίζεται από την Level Up Interactive Limited και να ρυθμίζεται υπό την άδεια με Αριθμό B004 από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου.

    Σε όλα αυτά αξίζει να συνυπολογίσουμε και το εξαιρετικό μπόνους εγγραφής που προσφέρει σε κάθε νέο μέλος του topbookmakers το οποίο ανέρχεται έως τα 300€ (ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΚΑΙ ΕΣΥ). Αυτοί είναι μόνο ορισμένοι από τους λόγους που αξίζει να «δοκιμάσετε» και εσείς τη Winmasters και τους οποίους σας παρουσιάζουμε λιγάκι πιο αναλυτικά στη συνέχεια του παρόντος άρθρου:

    Γιατί να παίξω στη Winmasters cy

    Η συντακτική ομάδα του topBookmakers πέραν του αποκλειστικού μπόνους που φτάνει μέχρι τα 300€, σας έχει συγκεντρώσει τους σημαντικότερους λόγους προκειμένου να προτιμήσετε τη Winmasters για το αθλητικό στοίχημα.

    • Μπόνους καλωσορίσματος μέχρι και 300€ (100%)

    Η Winmasters διαθέτει για όλα τα νέα μέλη της ένα από τα πλέον ελκυστικά μπόνους εγγραφής. Ένα τετραπλό μπόνους κατάθεση έως 300€ είναι γεγονός και αφορά τις πρώτες τέσσερις καταθέσεις σας στην εταιρία. Για την πρώτη κατάθεση ο «μαγικός» κωδικός που ενεργοποιεί την προσφορά είναι ο το 1WBONUSX4.

    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

    • Δωρεάν στοίχημα κάθε Παρασκευής

    Και επειδή εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο, τα μπόνους στον συγκεκριμένο μπουκ δεν τελειώνουν σε αυτό του καλοσωρίσματος. Κάθε Παρασκευή ένα freebet θα σας περιμένει στον λογαριασμό σας για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Και φυσικά, ένα «γενναίο» δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στο account σας ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης.

    ▶  Ανάλογα με την κατηγορία του παίκτη που είστε, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις πιο «ειδικές» προωθητικές ενέργειες. «Παιχνίδι χωρίς ρίσκο» με επιστροφή πονταρίσματος σε περιπτώσεις 0-0, το «Παραλίγο» εφόσον το παρολί σας χάσει για μια λάθος πρόβλεψη ή το «Πριμ στο παρολί» για έξτρα boost των κερδών σε κάθε κερδισμένο παρολί!

    • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ

    Η Winmasters είναι από τις λίγες εταιρίες του χώρου που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ. Είτε αυτά αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, είτε τα γκολ, στη Winmasters οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα πονταρίσματος σε ένα τεράστιο πλήθος ασιατικών.

    BookmakersWhy to Bet 
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα

    • Top αποδόσεις σε όλα τα σπορ

    Ειδικά στο πρωτάθλημα Κύπρου και τους αγώνες των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη! Οι αποδόσεις στη Winmasters κυμαίνονται γύρω από τον μέσο όρο της αγοράς και σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρονται και πιο υψηλά. Αυτή η κατηγορία άλλωστε αποτελεί για μια μεγάλη μερίδα παικτών πόλο έλξης και επιλογής ενός μπουκ. Kαι στη Winmasters το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, κατεβάζοντας αισθητά την γκανιότα.

    • Εξαιρετική live betting πλατφόρμα

    Αντάξιο των προσδοκιών, το Winmasters Live καλύπτει άνετα τον μέσο παίκτη του στοιχήματος καθώς προσφέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που χρειάζεται στο ζωντανό στοίχημα: πολύ καλή πλατφόρμα που αποκρίνεται άμεσα στις μεταβολές των αποδόσεων, εύκολη δημιουργία ενός παρολί και άμεσες διευθετήσεις κερδισμένων δελτίων. Γιατί στο live betting ο παίκτης χρειάζεται να ποντάρει ξανά τα κέρδη του, οπότε κάθε…δευτερόλεπτο είναι υπερπολύτιμο.

    Πως θα λάβεις το Winmasters Cy Bonus Εγγραφής;

    Για να λάβεις το winmasters cy bonus εγγραφής θα πρέπει να έχεις λογαριασμό στον συγκεκριμένο μπουκ και μετά να ολοκληρώσεις την πρώτη σας κατάθεση. Πιο συγκεκριμένα, καταθέτοντας από 10€ και άνω έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μπόνους καλοσωρίσματος.

    • Αρκεί να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό 1WBONUSX4 για μπόνους έως 100€.
    • Αντίστοιχα, στη 2η και 3η κατάθεση σου μπορείς να λάβεις έως 50€ με τον κωδικό 2WBONUSX4 και 3WBONUSX3, αντίστοιχα.
    • Τέλος, με το promo code 4WBONUSX4 έχεις μπόνους έως 100€ στην τέταρτη κατάθεση σου!

    BookmakersWhy to Bet 
    Winmasters Cy
    • Έως 300€ μπόνους
    • Freebet κάθε Παρασκευή
    • Bet Builder και στο live
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy