Menu

    Τραπεζική μεταφορά στις στοιχηματικές εταιρίες

    Στοίχημα και τραπεζικές μεταφορέςΗ τραπεζική μεταφορά είναι η παλαιότερη και μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους συναλλαγών με τις εταιρίες στοιχήματος. Την σημερινή εποχή δεν χρησιμοποιείται πολύ από τους παίκτες, καθώς υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των συναλλαγών, ατελείωτες ουρές στα ταμεία των τραπεζών και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν υπέρογκες χρεώσεις. Ωστόσο, όταν φτάνει η ώρα για την ανάληψη ενός μεγάλου ποσού γίνεται άμεσα η πρώτη επιλογή, αφού η ασφάλεια και η αξιοπιστία των τραπεζικών λογαριασμών είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

    Στοίχημα και τραπεζικές μεταφορές

    Τα τελευταία χρόνια, η εξέλιξη του ίντερνετ ξανάφερε τις τραπεζικές μεταφορές στο προσκήνιο. Οι παίκτες δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν με τις ουρές στα γκισέ των τραπεζών για να κάνουν μία κατάθεση. Μπορούν απλά να το πράξουν απ’ ευθείας από τον υπολογιστή του μέσω web bankning, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο λογαριασμό και να δώσουν την εντολή. Επίσης, σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν απαιτείται η ταυτοποίηση στοιχείων, μία διαδικασία δηλαδή που οι περισσότεροι την βρίσκουν βαρετή.

    Η ασφάλεια της τραπεζικής μεταφοράς ως μέθοδο συναλλαγής δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Τα τραπεζικά συστήματα διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας πιστοποιητικά ασφαλείας SSL, ώστε να ελέγχουν όλες τις συνδέσεις και να αποκλείουν τις επιθέσεις των χάκερ. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαθούν χρήματα, καθώς κάθε συναλλαγή καταγράφεται τόσο από τον bookmaker, όσο και από την ίδια την τράπεζα.

    Η ταχύτητα είναι το κυριότερο μειονέκτημα των τραπεζικών μεταφορών. Είτε πρόκειται για κατάθεση, είτε για ανάληψη, θα χρειαστούν μέρες για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ενώ τα ελάχιστα όρια αναλήψεων από τις στοιχηματικές μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερα από τις υπόλοιπες μεθόδους (συνήθως είναι 50€). Επίσης, σε περίπτωση ανάληψης κερδών μπορεί να λάβετε λιγότερα χρήματα, όχι όμως με ευθύνη του bookmaker αλλά λόγο των διάφορων τραπεζικών χρεώσεων.

    ➥ Τι θα χρειαστείτε

    Όπως και στις συναλλαγές με τραπεζικές κάρτες, έτσι και εδώ πρέπει να δώσετε ορισμένες πληροφορίες για να προχωρήσει μία συναλλαγή. Τα στοιχεία που απαιτούνται είναι:

    • IBAN: Πρόκειται για ένα αριθμό 27 ψηφίων και χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τον προσωπικό σας λογαριασμό
    • Κωδικός αναφοράς: Ένας μοναδικός κωδικός που θα σας δώσει η εταιρία σας.
    • Κωδικός VAN: Είναι το ίδιο με τον κωδικό αναφοράς, αλλά χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση Fast Bank Transfer
    • Κωδικός Swift/Bic: O μοναδικός κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας, με τον οποίο το σύστημα αναγνωρίζει από ποια τράπεζα έγινε η μεταφορά.

    Καταθέσεις και αναλήψεις

    Για να κάνετε κατάθεση θα χρειαστείτε τον προσωπικό σας κωδικό καταθέσεων στον bookmaker. Συνήθως τον αριθμό αυτόν μπορείτε να τον βρείτε όταν επιλέξετε την τράπεζα που θέλετε να κάνετε κατάθεση ή στο προσωπικό σας προφίλ. Στην συνέχεια, πρέπει να κάνετε Log-in  στο λογαριασμό της τράπεζας και να ακολουθήσετε την διαδικασία που ακολουθείτε και στις υπόλοιπες συναλλαγές σας.

    Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κατάθεση στο γκισε, θα χρειαστείτε την ταυτότητα σας, τα στοιχεία της εταιρίας και τον προσωπικό σας κωδικό καταθέσεων στον bookmaker. Ο χρόνος που θα ολοκληρωθούν η συναλλαγή σε κάθε περίπτωση διαφέρει αισθητά, καθώς σε εταιρίες όπως ο Stoiximan cy η κατάθεση μέσω e-banking γίνεται άμεσα, ενώ με τον κλασσικό τρόπο μπορεί να πάρει από λίγα λεπτά μέχρι και 2-3 ημέρες. Σε περίπτωση ανάληψης η διαδικασία είναι ακόμη πιο απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα τραπεζικά στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία και να κλικάρετε ανάληψη. Συνήθως οι τραπεζικές μεταφορές για ανάληψη κερδών ολοκληρώνονται εντός 3-5 ημερών.

    Υπάρχουν ακόμη δύο τύποι τραπεζικών μεταφορών. Η άμεση πίστωση (fast bank transfer) που χρησιμοποιείται για την μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς διαφορετικών τραπεζών ή όταν ο Bookmaker δεν συνεργάζεται με την τράπεζα και η διεθνής τραπεζική μεταφορά που χρησιμοποιείται από όσους δεν έχουν λογαριασμό σε τοπική τράπεζα. Στις διεθνείς τραπεζικές μεταφορές απαιτείται το IBAN και ο κωδικός Swift/Bic, ενώ η χρέωση είναι ιδιαίτερα τσουχτερή.

    ➥ Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

    Μέθοδος που είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλους τους bookmaker

    Εγγυημένη η ασφάλεια των συναλλαγών

    Υψηλά όρια

    Άμεσες καταθέσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων

    Για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη χρειάζεται διάστημα από 3 έως 5 ημέρες

    Πιθανές χρεώσεις σε περίπτωση ανάληψης κερδών

     

    BookmakerΧρέωση Κατάθεσης Χρέωση Ανάληψης  
    Stoiximan Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Novibet cy -- Not Available --Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Opapbet Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Bet365 Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Betonalfa Δωρεάν  Δωρεάν   Παίξε τώρα
    Ubet Δωρεάν  Χρέωση 3€/συναλλαγή   Παίξε τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy