Το Build & Bet πρωτοεμφανίστηκε με την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας και αναμφίβολα αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή που έχει αγκαλιαστεί από τους παίχτες. Με το Build and Bet ουσιαστικά μπορείς να επιλέξεις πολλές και διαφορετικές επιλογές από ένα παιχνίδι και να τις συνδυάσεις μεταξύ τους ανεβάζοντας την απόδοση.

Πως λειτουργεί το Build And Bet

Για παράδειγμα μπορείς να προβλέψεις τον νικητή κάποιου ματς, σε συνδυασμό με τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει, ποδοσφαιριστή που θα δεχτεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, το κατά πόσο θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, πόσα κόρνερ θα δοθούν στο ματς, αν θα υπάρχει δοκάρι, η μέθοδος που θα σημειωθεί γκολ και άλλες επιλογές. Η συγκεκριμένη επιλογή σου δίνει την ευκαιρία με μικρό ποντάρισμα να έχεις πολύ μεγάλα κέρδη. Κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν είναι το ότι η απόδοση αναεβαίνει ανάλογα με τις επιλογές και τους συνδυασμούς που κάνεις και δεν είναι προκαθορισμένη.

Συνδύασε ότι θες από τον ίδιο αγώνα!

Στην Betonalfa μπορείς είτε μέσω ίντερνετ είτε σε ένα κατάστημα να δοκιμάσεις την πρωτοποριακή επιλογή Build & Bet και να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για μεγάλα κέρδη.