Menu

    Καιρός για… «Φλου-Φλα»

    ΗΗΗΗΗ
    +

    Kαλησπέρα σας. Το 2-3 γκολ του 2.00 ήρθε στο Γκλέφλε-Χέλσινμποργκ 1-1 την Τρίτη, δικαιώνοντας τη στήλη, που είχε αναφερθεί και στο γκολ/γκολ που ήρθε σε έκτο σερί ματς των γηπεδούχων. Μεγάλο ντέρμπι στη Βραζιλία τα ξημερώματα, ανάμεσα στη Φλουμινένσε και τη Φλαμένγκο, «Φλου-Φλα» ονομάζεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται από έντονη αντιπαλότητα.

    Μπορεί η Φλουμινένσε να εμφανίζεται ως γηπεδούχος, το ντέρμπι όμως μεταφέρθηκε από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο «Εστάντιο Νασιονάλ» της Μπραζίλια που σημαίνει ότι η Φλαμένγκο θα έχει τον περισσότερο κόσμο. Η «Φλα» είναι το φαβορί, στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της (έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια) κι έρχεται από μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Κορίνθιανς.

    Η Φλουμινένσε αφού κατάφερε να πάρει 0-0 από τη Γκρέμιο έπαθε μεγάλο κάζο χάνοντας 2-1 τη Δευτέρα από τη νεοφώτιστη (και ουραγό) Παρανά, που έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ανάξια εμπιστοσύνης, το ντέρμπι όμως έχει τους δικούς του κανόνες κι όλα θα ξεχαστούν αν πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην άσπονδη αντίπαλο της. Δε θα είναι εύκολο, η Φλαμένγκο έχει εξαιρετική άμυνα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, το διπλό είναι εξαιρετικό στο 2.30, η «Φλου» οφείλει να δώσει απαντήσεις. Μικρό το Under, στο 1.97 το 2-3 γκολ έχει αξία, δίκαιος αλλά τρομάζει ο φαβοριτισμός της «Φλα» στο ντέρμπι.

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Fluminense – Flamengo
    2-3 goal
    10.00 @1.97 0-2 +9.70

    Στήλες

    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy