Menu

    Διαχείριση απουσιών

    ΗΗΗΗΗ
    +

    Καλησπέρα σας. Ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.75 ήρθε χθες στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, το πέναλτι πήγε στο δοκάρι, η επιλογή όμως μας δικαίωσε. Στο ίδιο ματς χάθηκαν οριακά τα 2-3 γκολ του 1.97, το συνολικό ταμείο ήταν όμως θετικό. Μεγάλο ματς στην Αγγλία απόψε, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ κλείνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ και με αυτό θα ασχοληθούμε.

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ: Η έδρα δίνει ένα προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ που προέρχεται από ήττα με 2-0 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, για να επικρατήσει μεσοβδόμαδα στα πέναλτι της Ρότσντεϊλ και να προκριθεί στο Λιγκ Καπ. Ο Σόλσκιερ έκανε 9 αλλαγές σε αυτό το ματς, απόψε δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μαρσιάλ και Ράσφορντ, πολύ σημαντικές απουσίες, επιστρέφει ο Πογκμπά που έπαιξε στο ματς του Λιγκ Καπ, διαχείριση απουσιών το ζητούμενο για τον Νορβηγό τεχνικό. Η Άρσεναλ δείχνει να πατάει καλύτερα, κέρδισε 3-2 την Άστον Βίλα, συνέτριψε με 5-0 τη Νότιγχμα στο Λιγκ Καπ. Δεν θα έχει στη διάθεση της τον Λακαζέτ, ο Κίεραν Τίρνι έκανε το ντεμπούτο του στο Λιγκ Καπ, ο αριστερός μπακ που ήρθε από τη Σέλτικ αναμένεται να κάνει αποψε το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα, διαχείριση απουσιών θα κάνει και ο Έμερι που σαφώς αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα.

    Προγνωστικό: Η παράδοση είναι με τη μεριά της Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ σε καλύτερη κατάσταση, το διπλό δεν είναι εύκολη υπόθεση υπόθεση, το Χ στο 3.60 αξίζει το ρίσκο. Η Γιουνάιτεντ έχει πρόβλημα στο γκολ, θα προσπαθήσει να… σβήσει το ματς, το Over δεν είναι τόσο πιθανό όσο δείχνει, τα 2-3 γκολ αξίζουν ένα ακόμα ρίσκο, ειδικά όταν προσφέρονται στο 2.10 Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Man.Utd – Arsenal
    2-3 goal
    10.00 @2.10 1-1 +11.00
    Man.Utd – Arsenal
    X
    10.00 @3.60 1-1 +26.00

    Στήλες

    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy