Menu

    Μονόδρομος η νίκη για την Ελβετία

    ΗΝΗΙΗ
    +187.42

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy! Δανία – Ελβετία 1-0 το βράδυ του Σαββάτου, με την επιλογή του Χ – Home No Bet να μας επιστρέφει το ποντάρισμα και να διατηρεί αμετάβλητο το ταμείο μας. Μένουμε στα προκριματικά του Euro 2020 και στον 4o όμιλο προκειμένου να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση Ελβετία – Ιρλανδία.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: Παρά την ικανοποιητική εμφάνιση στη Δανία, οι Ελβετοί δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Πέτκοβιτς έβγαλε το γνωστό επιθετικό της πρόσωπο, αλλά τα δοκάρια και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έλεγαν όχι σε κάθε της μεγάλη ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλους και στο -4 από την κορυφή. Με δεδομένο ωστόσο το ρεπό των Δανών και πιθανή νίκη σήμερα, πλησιάζουν στον ένα βαθμό και αφήνουν τα πάντα ανοιχτά για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

    Περνάμε και στους Ιρλανδούς που προέρχονται από λευκή ισοπαλία στη Γεωργία. Ισχυρό τους όπλο η άμυνα, καθώς έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ μετά από έξι αγώνες. Το πρόβλημα ωστόσο εστιάζεται στην επίθεση όπου η δυστοκία είναι αυτή που τη χαρακτηρίζει. Με θετικό αποτέλεσμα σήμερα κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, κάτι τέτοιο ωστόσο μόνο εύκολο δε θα είναι.

    Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Ελβετία, δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να διασπάσει τη μαζική άμυνα των Ιρλανδών και να φτάσει στη νίκη. Επιλογή μας θα είναι ο ασιατικός άσος με το χάντικαπ στο -0.75 που η Bet365 προσφέρει σε απόδοση 1.75. Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Ελβετία – Ιρλανδία
    1 (-0.75) ΑΗ
    10.00 @1.75 2-0 +7.50

    Στήλες

    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy