Menu

    Η αντεπίθεση της Βέρντερ

    ΝΙΗΗΗ
    +195.00

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy και καλό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο! Επιβεβαιώθηκε το combo 1 & under 4.5 στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης κι έτσι η στήλη συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών. Συνεχίζουμε σήμερα με Bundesliga και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: H Βέρντερ έκανε τη μεγάλη έκπληξη μεσοβδόμαδα, επικρατώντας της Ντόρτμουντ με 3-2 για το θεσμό του κυπέλλου. Η εμφάνιση της ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, μένει να δούμε κατά πόσο θα λειτουργήσει ως τονωτική ένεση εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 16η θέση και φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό εδώ και καιρό. Μεγάλο αγκάθι οι εντός έδρας επιδόσεις (1-2-6), τις οποίες και πρέπει να βελτιώσει αν θέλει να ανατρέψει την κατάσταση.

    Περνάμε και στη νεοφώτιστη Ουνιόν που δείχνει να στέκεται αρκετά καλά στη μεγάλη κατηγορία. Παλεύει όλα τα ματς, σκοράρει λίγο παραπάνω από ένα γκολ ανά αγώνα, αλλά είναι γεγονός πως η αμυντική της γραμμή επιδέχεται διόρθωση. Χωρίς άγχος σήμερα, μπορεί να βάλει δύσκολα στη Βέρντερ.

    Προγνωστικό: Με ψυχολογία η Βέρντερ, δίκαια λογίζεται φαβορί καθώς πλην της έδρας έχει και την εμπειρία για σύμμαχο. Θα παλέψει η Ουνιόν αλλά η αποστολή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σε απόδοση 1.83 προσφέρει ο Stoiximan το combo 1x & under 4.5 και θα αποτελέσει τη σημερινή μας επιλογή.

    Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου
    1x & under 4.5
    9.00 @1.83 0-2 -9.00

    Στήλες

    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy