Menu

    Μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις

    ΝΙΗΗΗ
    +195.00

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy! Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν για τη στήλη, με το over 2.25 να επιβεβαιώνεται στη χθεσινή αναμέτρηση Μποτοσάνι – Χέρμανσταντ. Συνεχίζουμε σήμερα με Ολλανδία και το αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ Έμεν και Τβέντε.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: Στην 15η θέση της βαθμολογίας και μόλις στο +1 από την κόκκινη ζώνη βρίσκεται η Έμεν. Προέρχεται από αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Φέγενορντ με 3-0, σε μια αναμέτρηση όπου δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική. Ωστόσο, οι εντός έδρας επιδόσεις της (6-2-2) είναι άξιες αναφοράς και είναι γεγονός πως έχει βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες που υποδέχθηκε. Κάτι ανάλογο αναμένεται και σήμερα, σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

    Περνάμε και στη Τβέντε που μόνο ασφάλεια δε μπορεί να νιώθει σχετικά με την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Τη συναντάμε στην 12η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η πρόσφατη νίκη επί της Σπάρτα Ρότερνταμ ωστόσο, της έχει δώσει ψυχολογία εν όψει της σημερινής αναμέτρησης αλλά και της συνέχειας γενικότερα.

    Προγνωστικό: Οι αποδόσεις χρίζουν φαβορί την Έμεν αλλά το παιχνίδι είναι περισσότερο αμφίρροπο από όσο δείχνει. Από τα ματς που η ισοπαλία φαντάζει τόσο βολική όσο και εφικτή. Επιλογή μας το Χ – Home No Bet που ο Stoiximan προσφέρει σε απόδοση 1.91.

    Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Έμεν – Τβέντε
    Χ (Home No Bet)
    8.00 @1.91 2-0 0.00

    Στήλες

    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy