Menu

    Κιτρινόμαυρη πρόκριση

    ΗΝΝΗΙ
    +196.17

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy! Αμετάβλητο παρέμεινε το ταμείο της στήλης το βράδυ της Τρίτης, με την κάλυψη στον άσο της Έμεν να αποδεικνύεται ορθή επιλογή. Μετά το χθεσινό ρεπό στρεφόμαστε σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδας προκειμένου να προσεγγίσουμε τη ρεβάνς μεταξύ Ατρομήτου και Άρη.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Συνεπώς θα κλείσουν σήμερα τους λογαριασμούς τους σχετικά με την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Ο Ατρόμητος μπορεί σίγουρα να αισθάνεται τυχερός καθώς το δοκάρι ήταν αυτό που σταμάτησε τη μπάλα μετά από εκτέλεση πέναλτι. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μετράει τέσσερις σερί ήττες, αλλά σήμερα θα παλέψει προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες συνέχειας στη διοργάνωση.

    Περνάμε και στον Άρη που αν ο Γκάμα είχε ευστοχήσει από τα έντεκα βήματα θα μιλούσαμε για μια τελείως διαφορετική ρεβάνς. Το Κύπελλο αποτελεί διακαή πόθο των κιτρινόμαυρων και εκεί θα δώσουν βαρύτητα, με δεδομένο πως πολύ δύσκολα πλέον θα μείνουν εκτός πρώτης εξάδας στο πρωτάθλημα.

    Προγνωστικό: Με σύμμαχο την έδρα ο Ατρόμητος, περισσότερο διψασμένος και με ποιοτικότερο ρόστερ ο Άρης. Κοιτάμε προς τα δεξιά και επιλέγουμε το 2 DnB που ο Stoiximan προσφέρει σε απόδοση 1.83.

    Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Ατρόμητος – Άρης
    2 DnB
    10.00 @1.83 0-1 +8.30

    Στήλες

    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy