Menu

    Θα το παλέψει η Τσέλσι

    ΝΙΗΗΗ
    +195.00

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy! Θετικά έκλεισε το Σαββατοκύριακο για τη στήλη, με τις Βασιλεία και Σερβέτ να επιβεβαιώνουν την ισοπαλία που προτάθηκε, και την κάλυψη στη νίκη του Ολυμπιακού να λειτουργεί και να μας επιστρέφει το ποντάρισμα. Ημέρα Champions League η σημερινή και θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Μπάγερν.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: Σε έναν δύσκολο όμιλο, η ομάδα του Λάμπαρντ κατάφερε να περάσει στην τρέχουσα φάση ως δεύτερη αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Άγιαξ. Η κλήρωση ωστόσο την έφερε κόντρα στο μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Μπάγερν και όλοι στις τάξεις της γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής. Αν κάπου στηρίζεται είναι σίγουρα το Stamford Bridge όπου σήμερα θα προσπαθήσει να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

    Περνάμε και στους Βαυαρούς, τη μοναδική ομάδα που στη φάση των ομίλων έκανε το απόλυτο των νικών. Δεδομένη η δυναμική της Μπάγερν που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει κατά ριπάς ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου. Μοναδικός στόχος σήμερα η νίκη, έτσι ώστε να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «8» του θεσμού.

    Προγνωστικό: Δίκαιο φαβορί η Μπάγερν που διαθέτει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ έναντι των Λονδρέζων. Δε μπορούμε ωστόσο να αγνοήσουμε την εμπειρία της Τσέλσι καθώς και τη δύναμη της έδρας. Θέτουμε πρώτο σημείο την ισοπαλία, βάζοντας στο παιχνίδι την κάλυψη στη νίκη των Βαυαρών. Χ – Away No Bet σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan.

    Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου
    Χ (Away No Bet)
    9.00 @1.85 0-3 0.00

    Στήλες

    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy