Menu

    Με απουσίες η Μπάγερν

    ΗΝΝΗΙ
    +196.17

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy! Δε μας βγήκε η χθεσινή επιλογή, με την Κλαμπ Μπριζ να αποδεικνύει πως ακόμα και με πολλές απουσίες είναι η κορυφαία ομάδα στο Βέλγιο. Ημέρα Champions League σήμερα και τα βλέμματα στρέφονται στο Ολίμπικο της Ρώμης. Λάτσιο – Μπάγερν η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: Η επιστροφή της Λάτσιο στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα επιτυχής καθώς προκρίθηκε αήττητη (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) από τη φάση των ομίλων. Η καλή δουλειά του κόουτς Σιμόνε Ιντζάγκι δείχνει να ξεδιπλώνεται, με τους “Λατσιάλι” να κατακτούν δώδεκα βαθμούς στην τελευταία πεντάδα αγώνων στη Serie A. Μεγάλη η σημερινή πρόκληση κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο περιμένει από την ομάδα του να αγωνιστεί απαλλαγμένη από το άγχος. Στα αρνητικά η απουσία των αμυντικών Ράντου και Λουίζ Φελίπε.

    Περνάμε και στην πανίσχυρη Μπάγερν που δείχνει πως βρίσκεται σε μια μικρή αγωνιστική κρίση. Προέρχεται από ήττα στη Bundesliga στην έδρα της Άιντραχτ, ένα αποτέλεσμα που ωστόσο τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη φάση των ομίλων μέτρησε πέντε νίκες και μία ισοπαλία, δείχνοντας από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο. Στόχος του τεχνικού Φλικ τίποτα λιγότερο από την back to back κατάκτηση του τροπαίου. Ουκ ολίγοι ωστόσο οι πονοκέφαλοι σήμερα καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν οι Μίλερ, Παβάρ, Τολισό, Γκνάμπρι και Ντάγκλας Κόστα.

    Προγνωστικό: Με σύμμαχο την εμπειρία αλλά και σημαντικές απουσίες οι Βαυαροί. Θα παλέψει η Λάτσιο, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας από τη Μπάγερν παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Εντός των δυνατοτήτων της μια εντός έδρας ισοπαλία. Προς τα εκεί στρεφόμαστε, επιλέγοντας το X – Away No Bet που η Stoiximan προσφέρει σε απόδοση 1.75.

    Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου
    Χ – Away No Bet
    8.00 @1.75 1-4 0.00

    Στήλες

    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy