Menu

    Μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις

    ΙΝΙΗΗ
    +195.00

    Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Topbookmakers.com.cy και καλό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο! Ντέρι – Κορκ 2-0 χθες βράδυ στην Ιρλανδία, με τη στήλη να σημειώνει το τέταρτο διαδοχικό ταμείο! Μεταφερόμαστε στη Β’ Νορβηγίας σήμερα, βάζοντας στο μικροσκόπιο την αναμέτρηση Ρανχάιμ – Μιοντάλεν.

    Τι λέει το ρεπορτάζ: Η γηπεδούχος Ρανχάιμ πήγε στη διακοπή γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Κονγκσβίνγκερ με 3-0. Υποχώρησε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας και πλέον καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στόχος τίποτα λιγότερο από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, κάτι που για να πετύχει θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά ισχυρή, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα. Μοναδική απουσία σήμερα αυτή του βασικού τερματοφύλακα Φρέντερουπ.

    Περνάμε και στη Μιοντάλεν που κατάφερε να συλλέξει δέκα βαθμούς στην τελευταία πεντάδα αγώνων πριν τη διακοπή. Με τον τρόπο αυτό σκαρφάλωσε στην 10η θέση της βαθμολογίας και απέχει πλέον πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ο υποβιβασμός ωστόσο δεν έχει απομακρυνθεί οριστικά καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Ανταγωνιστική εκτός έδρας, μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες μέχρι στιγμής. Αξίζει να αναφερθεί πως στις δύο τελευταίες εξόδους της επικράτησε των Χοντ και Σκέιντ με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα. Μοναδικό πρόβλημα η αμφίβολη συμμετοχή του μέσου Όλσεν.

    Προγνωστικό: Έλλειψη σταθερότητας παρουσιάζει η Ρανχάιμ, αποτελεσματική εκτός έδρας η φιλοξενούμενη. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, παίρνοντας την κάλυψη στη νίκη της γηπεδούχου. X – Home No Bet σε απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

    Στοιχημάτισε το εδώ

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Ράνχαϊμ – Μιοντάλεν
    X – Home No Bet
    7.00 @1.80 2-3 -7.00

    Στήλες

    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy