Καλημέρα στην παρέα του Topbookmakers. Δεν ήταν για 2-1 το ματς στη Βεστφαλία. Χάθηκε το μισό ποντάρισμα. Άρεσε η Έλβερσμπεργκ, θα την παρακολουθούμε πιο συχνά. Σήμερα πάμε στην Ελλάδα, περιμένοντας αντίδραση από την ΑΕΚ.
ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Έχασε με επική ανατροπή από την Ρεάλ την περασμένη Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-3. Προηγήθηκε δύο φορές με Κοϊτά (12′) και Πήλιο (75′). Οι μερένγκες όχι μόνο ισοφάρισαν ισάριθμες, αλλά στο 90+2′ το γύρισαν. Περίμεναν να έχουν όφελος στην περσινή πρωταθλήτρια. Θα ήταν ιδανικό μετά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο -7 από την κορυφή με ματς στο χέρι. Δεν παίζει ο αμυντικός Ρότα, ο Ζούπκοφ και ο Ζοάο Μάριο.
Άργησε αλλά νίκησε ο Λεβαδειακός του Ηλία Χαραλάμπους. 3-0 τον Άρη. Ξέσπασε. Ήταν και τα πρώτα του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ναι, στην 9η αγωνιστική. Τα πέτυχαν οι Νίκας (8′), Βήχος (42′ πεν.) και Πάντεα (87′). Με 6 βαθμούς ανέβηκε στην 11η θέση. Βέβαια κέρδισε πολλά περισσότερα από την τελευταία νίκη, αποβάλλοντας το άγχος. Θα διατηρηθεί το 5-3-2 από τον Κύπριο τεχνικό απόψε. Απουσίες δεν υπάρχουν.
Προγνωστικό: Μετά τα τελευταία αποτελέσματα ψάχνει ένα ξέσπασμα η ΑΕΚ. Απέναντι στον Λεβαδειακό, που έρχεται με καλή ψυχολογία, πρέπει να σκοράρει. Θεωρώ πιθανό το σενάριο να σκοράρουν οι Βοιωτοί. Καταλήγω όμως στο 1 & Over 2,5 σε απόδοση 1.88 στην Winmasters.















