Καλησπέρα στην παρέα του Topbookmakers. Σβηστά η Ελβετία τα ξημερώματα. Εύκολα πέρασε την Αλγερία που έκανε 1-2 φάσεις αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Από τα πιο… άνετα χαμένα πονταρίσματα της στήλης στο Μουντιάλ.
Κολομβία – Γκάνα: Με το «2 στα 2» στα πρώτα ματς του ομίλου με Κονγκό και Ουζμπεκιστάν, ήταν άνετη στην τελευταία στροφή. Έφερε 0-0 με την Πορτογαλία σε ματς που ήταν καλύτερη. Αλλά και άστοχη. Μπορούσε να κάνει τρίτη νίκη αλλά ούτως ή άλλως, έκλεισε 1η στον όμιλο. ΟΚ ο Λουίς Σουάρες που είχε ένα μικροπρόβλημα στην 2η στροφή των ομίλων. Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα για τον Λορένσο. Ντίας και Ροντρίγκες πλαισιώνουν τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ήθελε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κροατία στην τελευταία αγωνιστική, για να κλείσει καλά τον όμιλο. Δεν το είχε, χάνοντας με 2-1. Ισοφάρισε στο καλό της διάστημα με Λούκασεν στο 73′. Ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε το 1-0 (31′). Κόντρα στην ροή το 2-1 στο 83′. Δεν εμπνέει ανασταλτικά, δεν παίζει ούτε με βάση τις ικανότητές της. Χαμένος ο Σεμένιο. Πουθενά ο Άγιου. Ο πρώτος είναι αμφίβολος, αν και θα παίξει λογικά. Πάλι δεν είναι έτοιμος ο βασικός κίπερ Ατί Ζίγκι.
Προγνωστικό: Ο άσος της Κολομβίας θεωρώ είναι κάτι παραπάνω από εφικτός. Σε συνδυασμό σε Bet Builder με 1+ σουτ στο τέρμα από τον Λουίς Ντίας, ανεβαίνει κοντά στον διπλασιασμό. Θα χορέψουν… Λάτιν οι Λατινοαμερικάνοι, γι αυτό και το 1.93 στον Stoiximan του συγκεκριμένου combo μας κάνει.















