Menu

    Με τους Ουαλούς στον πρώτο αγώνα

    ΝΝΗΗΗ
    +24.43

    Καλησπέρα στους φίλους της ιστοσελίδας μας. 2/2 χτες για τη στήλη. Μένουμε στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στρεφόμαστε στο Conference League.

    Δε Νιου Σεντς – Ντιφερντάνζ: Ίσως άξιζε κάτι παραπάνω απέναντι στην Σκεντίγια. Έχασε στην παράταση με 2-1 και αποκλείστηκε στον επαναληπτικό. Το 0-0 του πρώτου αγώνα ήταν λίγο για την ίδια. Ο Κρεγκ Χάρισον έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο τελευταίο ματς. Εκτός μάχης για απόψε ο μέσος Λίο Σμιθ, που τραυματίστηκε στο γόνατο.

    Δύο ήττες για την Ντιφερντάνζ από την Νρίτα. Πρώτα με 1-0 και μετά με 3-2 εντός έδρας. Ποτέ δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση ισχύος στο ζευγάρι. Στη ρεβάνς έχανε με 0-2, ισοφάρισε σε 2-2 αλλά και πάλι ηττήθηκε δεχόμενη γκολ στα… χασομέρια. Έχει σοβαρές απουσίες στην Ουαλία, αφού δεν ταξίδεψαν με την αποστολή οι εξτρέμ Πατσέκο, Μπαρμπόσα και Μεντί.

    Προγνωστικό: Πιο μπασμένη στην Ευρώπη η Δε Νιου Σεντς. Εύκολα ή δύσκολα περιμένω να πάρουν προβάδισμα για πρόκριση οι Ουαλοί. Η ομάδα του Λουξεμβούργου υστερεί, αν και μαχητική. Και ο άσος σε απόδοση 2.05 στην Bet365 μας κάνει.

    Προγνωστικά Στοιχήματος

    ΑγώναςPickStakesBookmakerResult+/-
    Δε Νιου Σεντς – Ντιφερντάνζ
    1
    6.00 @2.05 0.00

    Στήλες

    
    Έως 50€ Free bet!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX20]
    • ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy