Menu

    Στοίχημα κόρνερ | Στρατηγική, Αγορές & Tips

    Η προσφορά αγορών σε ένα ποδοσφαιρικό ⚽ αγώνα είναι σίγουρα πλούσια, ειδικά αν επιλέξεις μια από τις νόμιμες στοιχηματικές Κύπρου. Πέραν από τις κλασικές περιπτώσεις, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα (1Χ2), το over/under, το goal/no goal, υπάρχουν διάφορες ακόμη εναλλακτικές.

    ➡ Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται μία αγορά που ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς στις προτιμήσεις των παικτών: Το στοίχημα κόρνερ.

    Στην αρχή προσφέρθηκε σε συνολικό over/under κόρνερ σε κάθε αγώνα, αλλά με την πάροδο του χρόνου η συγκεκριμένη αγορά μεγάλωσε και έχει κατακτήσει ένα σεβαστό μερίδιο στις επιλογές των παικτών.

    Ένα από τα ✅ πλεονεκτήματα που σας δίνει το κόρνερ στοίχημα ⛳, ιδιαίτερα στο live στοίχημα, είναι ότι σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε κάθε φάση, σε όποια μεριά του γηπέδου κι αν βρίσκεται η μπάλα.

    Κόρνερ στοίχημα: Όλες οι αγορές

    Η αγορά στο στοίχημα με κόρνερ έχει «ανοίξει» αρκετά. Πιο κάτω θα βρεις τις κυριότερες που μπορείς να ποντάρεις:

    ✔ Over/Under αγώνα: Η πλέον κλασική αγορά που αφορά το κόρνερ στοίχημα. Εδώ επιλέγεις πόσα συνολικά θα εκτελεστούν στην αναμέτρηση.

    Παίζεται πάντα σε διπλή επιλογή με το προσφερόμενο όριο στο 0.5.

    Στο διπλανό 👉 παράδειγμα (το οποίο αφορά αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι), το line έχει βγει στο 9.5.

    Αυτό σημαίνει πως εφόσον ποντάρεις στο over, με 10 ή περισσότερα κερδίζεις, ενώ στην αντίθετη περίπτωση χάνεις.

    ✔ Over/Under ημιχρόνου: Ισχύει ακριβώς ότι και στην βασική κατηγορία. Η διαφορά είναι πως εδώ πρέπει να προβλέψεις τα κόρνερ που θα εκτελεστούν σε ένα συγκεκριμένο 45λεπτο.

    ✔ Περισσότερα κόρνερ ανά ημίχρονο: Επιλέγεις σε ποιο ημίχρονο θα εκτελεστούν τα περισσότερα κόρνερ. Όπως και στις παραπάνω αγορές, μπορείς να ποντάρεις σε τρία σημεία.

    ✔ Εύρος συνολικών κόρνερ: Η συγκεκριμένη αγορά έχει αρκετές ομοιότητες με το γνωστό στοίχημα συνολικά γκολ, με τη διαφορά πως εδώ τα κόρνερ είναι τα ζητούμενα. Θα βρεις διάφορα διαστήματα, από 0-4 για παράδειγμα, 5-8, 9-10, 11-12, 13+. Αυτά τα όρια ίσως είναι διαφορετικά από τη μία εταιρεία στην άλλη, ανάλογα πως έχουν διαβάσει οι traders το παιχνίδι και τα στατιστικά των δύο αντιπάλων.

    ✔ Κόρνερ ανά ομάδα: Σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκεται το Over/Under είτε σε διπλή, είτε σε 3way market, ανά ομάδα. Αν δηλαδή η γηπεδούχος θα έχει περισσότερα ή λιγότερα από έξι κόρνερ, ή ακριβώς αυτόν τον αριθμό.

    Οι περισσότερες επιλογές για κόρνερ

    ✔ Ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη στο προσφερόμενο όριο κόρνερ: Ένα στοίχημα εμπνευσμένο από την αντίστοιχη αγορά στο μπάσκετ, όπου εκεί επιλέγεις συγκεκριμένο όριο πόντων. Στο στοίχημα κόρνερ, καλείσαι να προβλέψεις ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε έναν συγκεκριμένο αριθμό, για παράδειγμα έξι κόρνερ. Κι εδώ υπάρχει 2way market, αλλά και τριπλή επιλογή. Στην πρώτη αν καμία από τις δύο ομάδες δεν φτάσει το όριο, τότε το στοίχημα διευθετείται ως void. Στη δεύτερη, το στοίχημα χάνεται.

    ✔ Χρονικό σημείο εκτέλεσης πρώτου ή τελευταίου κόρνερ: Εδώ επιλέγεις πότε θα εκτελεστεί το πρώτο κόρνερ, είτε ανά δεκάλεπτο, είτε ανά τέταρτο, δηλαδή από 1’-10’ ή από 1’-15’. Πρόκειται για 2way market, καθώς είτε θα εκτελεστεί κόρνερ μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είτε όχι.

    ✔ Over/Under αγώνα τριπλής επιλογής: Λειτουργεί ουσιαστικά όπως το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Υπάρχει δηλαδή και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, όπου καλύπτει την πιθανότητα να εκτελεστούν ακριβώς 10 κόρνερ. 

    Ασιατικά κόρνερ

    Το ασιατικό χάντικαπ με την έννοια που το ξέρεις για το τελικό αποτέλεσμα ή το σύνολο τερμάτων, βρίσκει εφαρμογή και στο στοιχημα κορνερ. Ουσιαστικά, ο bookmaker δίνει «προβάδισμα» σε κάποια από τις δύο ομάδες, εξισορροπώντας κατά αυτόν τον τρόπο την διαφορά δυναμικότητας και τις προσφερόμενες αποδόσεις. Οι κατηγορίες για κόρνερ στοίχημα με ασιατικά χάντικαπ είναι δύο:  

    Ασιατικό χάντικαπ κόρνερ ανάμεσα στις δύο ομάδες: Όπως και στα γκολ, έτσι και εδώ, μπορείς να παίξεις με +/- κόρνερ παίρνοντας το μέρος του γηπεδούχου ή του φιλοξενούμενου. Ισχύει ακριβώς ότι και στην περίπτωση των τερμάτων. Αν ποντάρεις στο -2, περιμένεις η ομάδα που επέλεξες να έχει τρία ή περισσότερα κόρνερ από την αντίπαλό της, αν έχει ακριβώς δύο ή περισσότερα, το στοίχημα επιστρέφεται. Σε διαφορετική περίπτωση, το στοίχημα χάνεται.

    ✔ Ασιατικό χάντικαπ στο σύνολο των κόρνερ: Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Over/Under στο όριο του αγώνα. Αν για παράδειγμα προσφέρεται στο 10 όπως προαναφέρθηκε στη βασική αγορά, τότε με 10 κόρνερ ακριβώς, το στοίχημα διευθετείται ως μονάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα όρια. Το 0.25, το 0.50, το 0.75 όπου πληρώνεσαι ανάλογα με ότι ισχύει στα Asian bets, εκτός κι αν το σύνολο είναι ξεκάθαρα πάνω ή κάτω από το όριο.

    Στοίχημα κόρνερ στο live

    Χωρίς καμία αμφιβολία, το στοίχημα στα κόρνερ είναι η χαρά του live betting. Η εξέλιξη του αγώνα επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό τη συγκεκριμένη αγορά. Αν για παράδειγμα το φαβορί κυνηγάει το σκορ, αν η φιλοξενούμενη πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε, αν βρέχει, αν χιονίζει, αν έχει υπερβολική ζέστη, ή υγρασία, όλα αυτά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό.

    👉 Επίσης πρέπει να γνωρίζεις αν οι ομάδες είναι κουρασμένες, αν κάποια από τις δύο θέλει οπωσδήποτε γκολ στα τελευταία λεπτά και ο προπονητής γεμίσει την ενδεκάδα με ψηλά κορμιά. Τα «αν» και τα αστάθμητα δεδομένα είναι αναρίθμητα και οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιθετική και αμυντική συμπεριφορά των δύο αντιπάλων, ποικίλλουν από λεπτό σε λεπτό.

    Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη αφού σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν θα είναι υπερβολή να πούμε, πως ο παίκτης συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι όπου κάθε φάση μπορεί να τον οδηγήσει στο κέρδος ανάλογα με την εξέλιξη του livescore κορνερ.

    Χρειάζεται προσοχή ⚠ καθώς οι μεταβολές στα όρια και τις τιμές, μπορεί να οδηγήσουν, είτε σε νέα πονταρίσματα, είτε σε κάλυψη προηγουμένων. Μεταβολή φυσικά υπάρχει και στις ενδεκάδες, ανάλογα με το τι επιδιώκει κάθε προπονητής, κάτι που επίσης επηρεάζει τη συγκεκριμένη αγορά.

    Οι κορυφαίες αποδόσεις στην bet365

    Στρατηγική κόρνερ – Συμβουλές

    Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στα πλέον σημαντικά, καθώς πέρα από την όποια στρατηγική, υπάρχει πάντοτε το υποκειμενικό κριτήριο κάθε παίκτη, τόσο από το πώς προσεγγίζει το στοίχημα, όσο και από την οπτική γωνία που βλέπει και αξιολογεί τους δύο αντιπάλους.

    Στατιστικά κόρνερ

    Δεν πρέπει να παραληφθούν για κανέναν λόγο τα κορνερ στατιστικα στη συγκεκριμένη αγορά. Είναι απαραίτητο να έχεις  ενημερωθεί τόσο για τα συνολικά στατιστικά και των δύο ομάδων, όσο και για επί μέρους. Δηλαδή αναφερόμαστε στα εντός έδρας στατιστικα κορνερ αγώνων για τους γηπεδούχους και στα εκτός έδρας για τους φιλοξενούμενους.

    Απλώς να γνωρίζεις πως όπως μελέτησες και εσύ τα στατιστικά, το ίδιο έκανε και ο bookmaker. Και μάλιστα νωρίτερα από εσένα, προκειμένου να προσφέρει και τις ανάλογες αποδόσεις.

    ▶ Αγωνιστικό στυλ: Πέρα από την προσωπική ματιά του καθενός στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν κάποια κοινώς αποδεκτά στοιχεία. Για παράδειγμα, εάν γνωρίζεις πως ο ένας αντίπαλος διαθέτει εξαιρετικούς και ταχύτατους ποδοσφαιριστές στα άκρα, τότε η πίεση που θα δέχεται η αμυνόμενη ομάδα θα είναι μεγάλη (και φυσικά οι πιθανότητες για πολλά κόρνερ στο ματς).

    ▶ Σπουδαιότητα Αναμέτρησης:  Αν σε ένα ματς παίζεται ένας τίτλος ή μία πρόκριση και πρόκειται για δεύτερο παιχνίδι, θα πρέπει να βάλεις στην εξίσωση ποιος «κυνηγάει» τι, και λαμβάνοντας υπόψη το αγωνιστικό στυλ που αναφέρθηκε παραπάνω, να κινηθούμε αναλόγως.

    ▶ Καιρός – Αγωνιστικός χώρος: Η κατάσταση του χλοοτάπητα και οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν σημαντικά τα κόρνερ μιας αναμέτρησης. Για παράδειγμα σε ένα 🌧 βρεγμένο και γλιστερό χορτάρι, είναι πιο εύκολο η μπάλα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στον αντίποδα σε ένα λασπωμένο τερέν είναι δύσκολο να διεξαχθεί ένα ποιοτικό και επιθετικό παιχνίδι, στο οποίο θα δημιουργηθούν φάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αρκετά κόρνερ.

    Στοιχημα κόρνερ προγνωστικά

    Η συμβουλή που θα σου δίναμε προκειμένου να έχεις κέρδος στο στοιχημα κορνερ είναι δίχως αμφιβολία να ακολουθείς tipster που ασχολείται κατα κύριο λόγο με αυτή την κατηγορία. Αυτό αναγκαστικά δεν σημαίνει πως οι προβλέψεις θα αφορούν τις επιλογές προ έναρξης των αγώνων, καθώς «στοιχηματικές ευκαιρίες» προκύπτουν και στην εξέλιξη των παιχνιδιών. Πάντα όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει σε εσένα και αφού έχεις συμβουλευτεί και τον οδηγό μας, τότε θα είσαι σε θέση να ξεκινήσεις την δική σου κερδοφορία.

    Πόσα κόρνερ γίνονται σε έναν αγώνα;

    Μια απορία που σίγουρα είχες ή εξακολουθείς να έχεις μέχρι σήμερα, εφόσον στοιχηματίζεις στα κόρνερ. Όπως μελετάς την συμπεριφορά των δυο αντιπάλων στο σκοράρισμα και αναλόγως ποντάρεις στο over ή στο under 1.5, 2.5, 3.5 γκολ, έτσι κινείσαι και για το άθροισμα των κόρνερ.

    Για αυτό άλλωστε, δεν θα δεις ποτέ το line σε αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα να προσφέρεται κάτω από τα 6 ή 7 κόρνερ, όταν από μόνη της η ισπανική ομάδα κερδίζει 7-8 στο ματς. Αυτό προσαρμόζεται αναλόγως την δυναμική των δυο αντιπάλων και την φύση του παιχνιδιού.

    Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο για στοίχημα κόρνερ

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy