Menu

  Στοίχημα στα κόρνερ: Στρατηγική, Ευκαιρίες, Αδρεναλίνη

  στοιχημα στα κορνερΗ προσφορά αγορών σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα είναι σίγουρα πλούσια, ειδικά αν επιλέξετε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες κύπρου. Πέρα από τις κλασικές περιπτώσεις, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα, το over/under, το goal/no goal, υπάρχουν διάφορες ενναλακτικές. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται μία αγορά που ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς στις προτιμήσεις των παικτών: Το στοίχημα στα κόρνερ.

  Στην αρχή προσφέρθηκε σε συνολικό over/under αγώνα, αλλά με την πάροδο του χρόνου η συγκεκριμένη αγορά μεγάλωσε και έχει κατακτήσει ένα σεβαστό μερίδιο στις επιλογές των παικτών. Ένα από τα πλεονεκτήματα που σας δίνει το στοίχημα στα κόρνερ, ιδιαίτερα στο live στοίχημα, είναι ότι σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε κάθε φάση, σε όποια μεριά του γηπέδου κι αν βρίσκεται η μπάλα.

  Αγορές στα κόρνερ

  Η αγορά στα κόρνερ έχει «ανοίξει» αρκετά. Πιο κάτω θα βρείτε τις κυριότερες που μπορείτε να ποντάρετε:

  • Over/Under αγώνα: Η πλέον κλασική αγορά στα κόρνερ. Εδώ επιλέγετε πόσα συνολικά θα εκτελεστούν στην αναμέτρηση. Παίζεται πάντα σε διπλή επιλογή με το προσφερόμενο όριο στο 0.5. Αν το line έχει βγει στο 10.5 με 11 ή περισσότερα κερδίζετε ενώ στην αντίθετη περίπτωση χάνετε.
  • Over/Under αγώνα τριπλής επιλογής: Λειτουργεί ουσιαστικά όπως το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Υπάρχει δηλαδή και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, όπου καλύπτει την πιθανότητα να εκτελεστούν ακριβώς 10 κόρνερ.
  • Over/Under ημιχρόνου: Ισχύει ακριβώς ότι και στην βασική κατηγορία. Η διαφορά είναι πως εδώ πρέπει να προβλέψετε τα κόρνερ που θα εκτελεστούν σε ένα συγκεκριμένο 45λεπτο. Μια από τις εταιρίες με τις καλύτερες αποδόσεις στο Over/Under ημιχρόνου, είναι η Winmasters cy που παίζει νόμιμα στην Κύπρο.

  Η εταιρία με τις καλύτερες αποδόσεις στο Over/Under Ημιχρόνου

  • Περισσότερα κόρνερ ανά ημίχρονο: Επιλέγετε σε ποιο ημίχρονο θα εκτελεστούν τα περισσότερα κόρνερ. Όπως και στις παραπάνω αγορές, μπορείτε να ποντάρετε σε τρία σημεία.
  • Εύρος συνολικών κόρνερ: Η συγκεκριμένη αγορά έχει αρκετές οιμοιότητες με το γνωστό στοίχημα συνολικά γκολ, με τη διαφορά πως εδώ τα κόρνερ είναι τα ζητούμενα. Θα βρείτε διάφορα διαστήματα, από 0-4 για παράδειγμα, 5-8, 9-10, 11-12, 13+. Αυτά τα όρια ίσως είναι διαφορετικά από τη μία εταιρεία στην άλλη, ανάλογα πως έχουν διαβάσει οι traders το παιχνίδι και τα στατιστικά των δύο αντιπάλων.
  • Κόρνερ ανά ομάδα: Σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκετε το Over/Under είτε σε διπλή, είτε σε 3way market, ανά ομάδα. Αν δηλαδή η γηπεδούχος θα έχει περισσότερα ή λιγότερα από έξι κόρνερ, ή ακριβώς αυτόν τον αριθμό.
  • Ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη στο προσφερόμενο όριο κόρνερ: Ένα στοίχημα εμπνευσμένο από την αντίστοιχη αγορά στο μπάσκετ, όπου εκεί επιλέγετε συγκεκριμένο όριο πόντων. Στο στοίχημα κόρνερ, καλείστε να προβλέψετε ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε έναν συγκεκριμένο αριθμό, για παράδειγμα έξι κόρνερ. Κι εδώ υπάρχει 2way market, αλλά και τριπλή επιλογή. Στην πρώτη αν καμία από τις δύο ομάδες δεν φτάσει το όριο, τότε το στοίχημα διευθετείται ως void. Στη δεύτερη, το στοίχημα χάνεται.
  • Χρονικό σημείο εκτέλεσης πρώτου ή τελευταίου κόρνερ: Εδώ επιλέγετε πότε θα εκτελεστεί το πρώτο κόρνερ, είτε ανά δεκάλεπτο, είτε ανά τέταρτο, δηλαδή από 1’-10’ ή από 1’-15’. Πρόκειται για 2way market, καθώς είτε θα εκτελεστεί κόρνερ μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είτε όχι.
  • Ασιατικό χάντικαπ κόρνερ ανάμεσα στις δύο ομάδες: Όπως και στα γκολ, έτσι και εδώ, μπορείτε να παίξετε με +/- κόρνερ παίρνοντας το μέρος του γηπεδούχου ή του φιλοξενούμενου. Ισχύει ακριβώς ότι και στην περίπτωση των τερμάτων. Αν ποντάρετε στο -2, περιμένετε η ομάδα που επιλέξατε να έχει τρία ή περισσότερα κόρνερ από την αντίπαλό της, αν έχει ακριβώς δύο ή περισσότερα, το στοίχημα επιστρέφεται. Σε διαφορετική περίπτωση, το στοίχημα χάνεται.
  • Ασιατικό χάντικαπ στο σύνολο των κόρνερ: Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Over/Under στο όριο του αγώνα. Αν για παράδειγμα προσφέρεται στο 10 όπως προαναφέρθηκε στη βασική αγορά, τότε με 10 κόρνερ ακριβώς, το στοίχημα διευθετείται ως μονάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα όρια. Το 0.25, το 0.50, το 0.75 όπου πληρώνεστε ανάλογα με ότι ισχύει στα Asian bets, εκτός κι αν το σύνολο είναι ξεκάθαρα πάνω ή κάτω από το όριο.

  Στοίχημα κόρνερ σε live εξέλιξη

  Χωρίς καμία αμφιβολία, το στοίχημα στα κόρνερ είναι η χαρά του live betting. Η εξέλιξη του αγώνα επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό τη συγκεκριμένη αγορά. Αν για παράδειγμα το φαβορί κυνηγά το σκορ, αν η φιλοξενούμενη πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε, αν βρέχει, αν χιονίζει, αν έχει υπερβολική ζέστη, ή υγρασία, όλα αυτά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Επίσης πρέπει να δείτε αν οι ομάδες είναι κουρασμένες, αν κάποια από τις δύο θέλει οπωσδήποτε γκολ στα τελευταία λεπτά και ο προπονητής γεμίσει την ενδεκάδα με ψηλά κορμιά. Τα «αν» και τα αστάθμητα δεδομένα είναι αναρίθμητα και οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιθετική και αμυντική συμπεριφορά των δύο αντιπάλων, ποικίλλουν από λεπτό σε λεπτό. Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη αφού σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν θα είναι υπερβολή να πούμε, πως ο παίκτης συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι όπου κάθε φάση μπορεί να τον οδηγήσει σε κερδοφορία ή απώλεια. Χρειάζεται προσοχή καθώς οι μεταβολές στα όρια και τις τιμές, μπορεί να οδηγήσουν, είτε σε νέα πονταρίσματα, είτε σε κάλυψη προηγουμένων. Μεταβολή φυσικά υπάρχει και στις ενδεκάδες, ανάλογα με το τι επιδιώκει κάθε προπονητής, κάτι που επίσης επηρεάζει τη συγκεκριμένη αγορά.

  Η εταιρία με το καλύτερο Live Betting στα κόρνερ

  4 Συμβουλές για στοίχημα στα κόρνερ

  Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στα πλέον σημαντικά, καθώς πέρα από την όποια στρατηγική, υπάρχει πάντοτε το υποκειμενικό κριτήριο κάθε παίκτη, τόσο από το πώς προσεγγίζει το στοίχημα, όσο και από την οπτική γωνία που βλέπει και αξιολογεί τους δύο αντιπάλους.

  Στατιστικά: Δεν πρέπει να παραβλεφθούν για κανέναν λόγο στη συγκεκριμένη αγορά. Είναι απαραίτητο να έχετε ενημερωθεί τόσο για τα συνολικά στατιστικά και των δύο ομάδων, όσο και για επί μέρους. Δηλαδή αναφερόμαστε στα εντός έδρας για τους γηπεδούχους και στα εκτός έδρας για τους φιλοξενούμενους σχετικά με τα κόρνερ που κερδίζουν, αλλά και αυτά που εκτελούν οι αντίπαλοί τους.

  Αγωνιστικό στυλ: Πέρα από την προσωπική ματιά του καθενός στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν κάποια κοινώς αποδεκτά στοιχεία. Για παράδειγμα μία ομάδα που αναπτύσσεται κυρίως από τα άκρα είναι πιθανότερο να κερδίσει περισσότερα κόρνερ κάνοντας σέντρες ή διεισδύσεις. Στον αντίποδα μία ομάδα που παίζει από τον άξονα με κοντινές μπαλιές έχει λιγότερες πιθανότητες να πάει στο «σημαιάκι». Επίσης, ένα σύνολο με ψηλά κορμιά στην άμυνα, που θέλει να αποφύγει το παιχνίδι με την μπάλα κάτω, δεν θα διστάσει να παραχωρήσει κόρνερ και να αμυνθεί σε στατική κατάσταση.

  Σπουδαιότητα Αναμέτρησης:  Αν σε ένα ματς παίζεται ένας τίτλος ή μία πρόκριση και πρόκειται για δεύτερο παιχνίδι, θα πρέπει να βάλετε στην εξίσωση ποιος κυνηγά τι, και λαμβάνοντας υπόψιν το αγωνιστικό στυλ που αναφέρθηκε παραπάνω, να κινηθείτε αναλόγως.

  Καιρός – Αγωνιστικός χώρος: Η κατάσταση του χλοοτάπητα και οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν σημαντικά τα κόρνερ μίας αναμέτρησης. Για παράδειγμα σε ένα βρεγμένο και γλιστερό χορτάρι, είναι πιο εύκολο η μπάλα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στον αντίποδα σε ένα λασπωμένο τερέν είναι δύσκολο να διεξαχθεί ένα ποιοτικό και επιθετικό παιχνίδι, στο οποίο θα δημιουργηθούν φάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αρκετά κόρνερ.

  Οι στοιχηματικές εταιρίες με τις καλύτερες αποδόσεις στην Κύπρο

  BookmakersWhy to Bet 
  • 120€ bonus Εγγραφής (Αποκλειστικό)
  Παίξε Τώρα
  • Bonus εγγραφής και συνεχείς προσφορές
  Παίξε Τώρα
  • Πανίσχυρη οικονομικά
  Παίξε Τώρα
  • Νο1 Μπόνους στην Κύπρο με FREEBET
  Παίξε Τώρα
  • Προσφέρει αγώνες Κύπρου
  Παίξε Τώρα
  Σχόλια