Menu

    Over/Under Στοίχημα: Στρατηγική κέρδους

    over/under under/over οβερ αντερΜιλώντας για το στοίχημα ποδόσφαιρο, ή στοίχημα μπάσκετ και γενικότερα σε ότι άθλημα παίζεται με μπάλα, το πρώτο που μας έρχεται  στο μυαλό είναι να προβλέψουμε και να παίξουμε στο αποτέλεσμα του αγώνα.

    Ποια είναι όμως η αγορά που ξεχωρίζει μετά από αυτή του τελικού σημείου;

    Φυσικά ο βασιλιάς της δράσης και των γκολ, το under/over.

    Πάνω ή κάτω λοιπόν;… με το line να αναφέρεται πρωτίστως στα τέρματα. Φυσικά υπάρχουν επιλογές για όβερ/άντερ σε κάρτες, κόρνερ, φάουλ, σε σετ και games αν μιλήσουμε για στοίχημα τένις, σε πόντους ομάδων ή και παικτών ξεχωριστά, αν αναφερθούμε στο μπάσκετ.

    Όσο περνά ο καιρός, τόσο διαδίδεται η συγκεκριμένη αγορά με συνδυαστικά στοιχήματα, αφού το over/under «δένει» με τελικό αποτέλεσμα ή ακόμη και με goal/no goal για να διευρήνει την γκάμα και να δώσει περισσότερες επιλογές στους παίκτες.

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€

    ➥ Οι δημοφιλέστερες αγορές στο ποδόσφαιρο

    Το πιο «εμπορικό» όριο με το οποίο ο κόσμος έμαθε το over/under είναι το over 2.5. Από εκεί και πέρα στις περισσότερες εταιρείες τα lines έχουν διευρυνθεί από 0.5 ως 5.5 γκολ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα late goals στο live. Aν το σκορ είναι στο 2-2 για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε ένα ακόμα γκολ ποντάροντας στο over 4.5.

    Εξίσου ελκυστική είναι η αγορά και στο ασιατικό όριο από 0.25 ως 0.75. Μπορείτε να τα βρείτε στον αναλυτικό οδηγό που έχει δημιουργήσει η ομάδα του topbookmakers.

    Στρατηγική για over/under

    Όπως κάθε στοιχηματική αγορά έτσι κι εδώ πρέπει να προσεγγίσετε το over/under με το σωστό τρόπο. Να έχετε την κατάλληλη τακτική και μια σωστή στρατηγική την οποία θα ακολουθείτε.

    Μην ξεχνάτε τα εξής

    Mην κοιτάτε τι έκαναν οι δύο ομάδες στο προηγούμενο παιχνίδι. Για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας τουλάχιστον τα τελευταία 15-20 παιχνίδια. Μόνο μέσα από τέτοια ποσότητα μπορείτε να δείτε γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά κόντρα σε αντιπάλους κάθε δυναμικότητας.

    Υπολογίστε τα ματς μεμονωμένα, μην πέσετε στην παγίδα του μέσου όρου. Τι εννοούμε. Αν στα παιχνίδια μίας ομάδας έχουν σημειωθεί 30 γκολ στα τελευταία 10 ματς, τότε ο μέσος όρος είναι τρία γκολ ανά παιχνίδι. Αν όμως τα 15 από τα 30 τέρματα έχουν επιτευχθεί σε τρεις αναμετρήσεις, τότε τι γίνεται με τις άλλες επτά; Αυτή είναι η παγίδα. Δείτε τα παιχνίδια ένα προς ένα και μετρήστε πόσα over και πόσα under έχει.

    Mην ενθουσιάζεστε με τις αποδόσεις. Το στοίχημα θέλει ηρεμία, σύνεση και όχι μεγάλα up/down στην ψυχολογία. Μείνετε καλύτερα στο κλασσικό όριο των 2.5 γκολ και σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2.00. Μπορεί να ελκυστικό το 5.00 σαν απόδοση για το over, μπορεί οι δύο ομάδες που έχετε επιλέξει να είναι φύσει επιθετικές, αλλά πόσες φορές μπαίνουν πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι; Όχι και τόσες πολλές, έτσι δεν είναι;

    Αναγνωρίστε την πραγματική δυναμική σκοραρίσματος κάθε ομάδας (scoring potential). Άλλες φορές τα νούμερα σας λένε την αλήθεια και άλλες σας μπερδεύουν. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας στο over/under ψάξτε λίγο βαθύτερα. Μετρήστε το ποσοστό ευστοχίας που έχει η ομάδα που επιλέξατε, δείτε πόσες ευκαιρίες πρέπει να κάνει για να σκοράρει, αλλά και πόσο ανθεκτική ή όχι είναι στη δική της άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, αφού είναι διαφορετικό να σκοράρει μία ομάδα ένα γκολ ανά 10 ευκαιρίες κι άλλο να χρειάζεται τις μισές ή τις διπλάσεις για να το πράξει.

    Συνυπολογίστε τις συνθήκες. Δείτε τι κρίνεται σε αυτό το παιχνίδι, πως παίζει η ομάδα που πρέπει να σκοράρει, ή με ποιον τρόπο αγωνίζεται αυτή που τη βολεύει να μη δεχτεί γκολ. Είναι ρεβάνς διπλής αναμέτρησης; Αν ναι, ποιο ήταν το σκορ του πρώτου αγώνα. Πρόκειται για σημαντικά στοιχεία που θα σας δείξουν τη μορφή που ενδέχεται να έχει το παιχνίδι.

    Παίξτε σε Ασιατικά Χάντικαπ over/under. Η συγκεκριμένη αγορά έχει συνήθως χαμηλότερη γκανιότα κάτι που μεγαλώνει την απόδοση του σημείου. Η διαφορά υπέρ του παίκτη αυξάνεται ακόμη περισσότερο στο live στοίχημα. Εκεί θα βρείτε πραγματικά αξιοσημείωτες διαφορές ιδιαίτερα στην bet365 cyprus η οποία ξεχωρίζει στις ασιατικές αγορές.

    H γνώμη του topbookmakers.com.cy 

    ➪ Συνοψίζοντας, το over/under είναι μία επιλογή που καταλαμβάνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

    ➪ Οι παίκτες την προτιμούν ολοένα και περισσότερο, ενώ εδώ και αρκετό καιρό μπορούν να τη συνδυάσουν με το τελικό αποτέλεσμα και αυτό ανοίγει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες.

    ➪ Επίσης παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον στο live betting, αφού η συμμετοχή σε κάθε φάση, είτε έχεις παίξει σε γκολ, σε κάρτες, σε φάουλ, είτε σε πόντους είναι άμεση και μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη σε όποιον γνωρίζει τα μυστικά του στοιχήματος.

    Oι Καλύτερες Στοιχηματικές για Under/Over

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy