Menu

    Στοίχημα μπάσκετ (Οι καλύτερες στρατηγικές)

    Στοίχημα μπάσκετ (Οι καλύτερες στρατηγικές)Αν υπάρχει ένα άθλημα που μπορεί να χαρακτηριστεί, έστω και σε κάποιο βαθμό, ως αντίπαλο δέος στο ποδόσφαιρο, χωρίς αμφιβολία πρόκειται για το μπάσκετ. Διαθέτει εκατομμύρια οπαδούς και παίκτες στοιχήματος, καθώς η δράση, τα ψηλά σκορ, το θέαμα από τους αγώνες του NBA και της Ευρωλίγκας, δημιουργούν το ιδανικό μείγμα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

    Όπως και στα υπόλοιπα αθλήματα, έτσι και στο μπάσκετ στοίχημα χρειάζεται να παίζετε με συγκεκριμένη στρατηγική και να γνωρίζετε από πριν σε ποιες αγορές σκοπεύετε να ποντάρετε, ειδικότερα αν εμφανιστούν επικερδείς ευκαιρίες στο λάιβ στοίχημα.

    Στον οδηγό που επιμελήθηκε η έμπειρη ομάδα του topbookmakers.com.cy θα διαβάσετε…

    ➜ Πως παίζω στοίχημα μπάσκετ

    ➜ Στρατηγικές κέρδους στο στοίχημα μπάσκετ

    Στοίχημα μπάσκετ πώς παίζεται

    Η απάντηση είναι πραγματικά απλή. Όπως και στο ποδόσφαιρο, έτσι και εδώ η κύρια αγορά είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, είτε σε διπλή επιλογή, είτε σε τριπλή, όπου συμπεριλαμβάνεται και η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια. Από εκεί και ύστερα υπάρχει πληθώρα αγορών πάνω στους πόντους του αγώνα ή την τελική διαφορά των δύο ομάδων. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

    Τελικό αποτέλεσμα   

    Aποτέλεσμα ημιχρόνου & αποτέλεσμα περιόδου. Συνήθως προσφέρονται με ασιατικό χάντικαπ, υπάρχει όμως όπως αναφέραμε και η επιλογή 3way. Ας δούμε ένα παράδειγμα με χάντικαπ σε στοίχημα μπάσκετ ευρωλίγκα: Η πρώτη περίοδος του αγώνα Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με φαβορί τον Ολυμπιακό στο -1.5. Έχοντας ποντάρει στον «άσσο» περιμένουμε πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει το πρώτο δεκάλεπτο με δύο ή περισσότερους πόντους.

    Σύνολο πόντων

    Αυτή η αγορά είναι με διαφορά η αγαπημένη των παικτών στο live στοίχημα και έχει εκτοξεύσει τους τζίρους σε υψηλά επίπεδα. Παίζεται στο over/under αντίστοιχα όπως το αποτέλεσμα, με τελικό ανά ημίχρονο, ανά περίοδο. Μπορείτε ακόμη να ποντάρετε και για ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη το όριο των 10, των 20 ή των 50 πόντων με τα όρια συνήθως να ποικίλουν ανάλογα με την ποιότητα της διοργάνωσης. Στην πλειοψηφία τους οι εταιρείες περιλαμβάνουν και την παράταση στο τελικό αποτέλεσμα, εκτός κι αν προσφέρεται το «Χ» και η αγορά είναι τριπλή. Υπάρχει τέλος και επιλογή ανά ομάδα όσον αφορά τους πόντους και προσφέρεται σε over/under.

    Ημίχρονο/Τελικό

    Μία αγορά  που όπως και στο ποδόσφαιρο αυξάνει  σημαντικά τις αποδόσεις. Υπάρχουν εννέα επιλογές όταν προσφέρεται και το «Χ» σαν τελικό αποτέλεσμα, κάτι που σημαίνει ότι η παράταση δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά και ισχύει ως τελικό αποτέλεσμα αυτό που θα διαμορφωθεί στο 40λεπτό. Αυτή τη δυνατότητα την προσφέρουν ελάχιστες εταιρείες, μια εκ των οποίων είναι και η sportingbet. Σε αντίθετη περίπτωση οι επιλογές είναι έξι. Όπως είναι λογικό η ισοπαλία ως ημίχρονο ή τελικό αποτέλεσμα πληρώνει πολύ ψηλά καθώς το ποσοστό επαλήθευσης είναι εξαιρετικά χαμηλό.

    Ειδικά στοιχήματα

    Εδώ κι αν υπάρχει ποικιλία. Η ζήτηση από τους παίκτες παρακίνησε τις εταιρείες να αυξήσουν τις προσφερόμενες αγορές σε πιο εξειδικευμένες προβλέψεις. Ο stoiximan cy ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εξελίξεις και προσφέρει στοιχήματα πάνω σε πόντους κάθε παίκτη, ασίστ, ριμπάουντ και λάθη. Επίσης υπάρχουν head to head, για παράδειγμα σε μπάσκετ στοίχημα ευρωλίγκα αν ο Σπανούλης θα βάλει περισσότερους ή λιγότερους πόντους από τον Ρούντι Φερνάντεζ. Σχεδόν πάντα αυτή η κόντρα προσφέρεται και με χάντικαπ (θα δείτε την χάντικαπ μπάσκετ επεξήγηση παρακάτω), δηλαδή ο γκαρντ του Ολυμπιακού να είναι στο -1.5 και ο Ισπανός στο +1.5.

    Οι bookmakers δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίσουν στο μπάσκετ σε διοργανώσεις όλου του κόσμου. Στην Bet365 cy μπορείς να παίξεις σε ΝΒΑ, Euroleague, Ελληνικό πρωτάθλημα, όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες, όπως είναι η ισπανική, η ιταλική, η γαλλική, η γερμανική και το πρωτάθλημα Τουρκίας. Από εκεί και πέρα μπορείς να παίξεις από Αυστρία και Ισλανδία μέχρι Φιλιππίνες, Κίνα και Αργεντινή, ενώ αρκετές είναι και οι επιλογές στο γυναικείο μπάσκετ.

    Στρατηγική για stoixima basket – Πως να εκμεταλλευτείς το χάντικαπ στο μπάσκετ

    Όσο χρήσιμη και να είναι η πληθώρα στις στοιχηματικές επιλογές, είναι αδύνατον να αποφέρει κέρδος από μόνη της. Χρειάζονται ορισμένα κόλπα και τακτικές που αν εφαρμοστούν σωστά μπορούν να δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στην εταιρεία.

    Πέρα από οποιαδήποτε στρατηγική πάντως, το πρώτο και κυριότερο πράγμα στο στοίχημα είναι το σωστό διάβασμα και η κατάλληλη ανάλυση του αγώνα, καθώς και αν υπάρχει αξία στην απόδοση που σκοπεύεις να επιλέξεις.

    • Αουτσάιντερ. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο συνήθως κερδίζει ο καλύτερος. Οι εκπλήξεις είναι σπάνιες και αυτός είναι ο λόγος που οι εταιρίες μας προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Το χάντικαπ. Το όριο με το οποίο θα χάσει η ομάδα που δεν είναι φαβορί μπορεί δείξει το δρόμο για τα κέρδη. Όταν το φαβορί ανεβάσει τη διαφορά και εξασφαλίσει τη νίκη, τότε ενδέχεται να χαλαρώσει, ιδιαίτερα όταν ακολουθεί δύσκολο ματς ή έχει γενικότερα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.
    • Over πόντων στην τέταρτη περίοδο. Δύο λόγοι κάνουν τη συγκεκριμένη αγορά ελκυστική. Ο πρώτος είναι πως σε αρκετές εταιρείες συμπεριλαμβάνεται και η παράταση, οπότε αυτομάτως αντί για 10λεπτό έχουμε 15λεπτό και 20λεπτό ακόμη. Ο δεύτερος είναι να υπάρξουν πολλές βολές όταν μία ομάδα κυνηγά το σκορ και θέλει να σταματήσει το χρόνο για να ανατρέψει την κατάσταση.
    • Value Bets στα φαβορί. Αυτή η αγορά έχει αξία μόνο στο live. Στο σύγχρονο μπάσκετ και με την επίθεση να γίνεται στα 24 δευτερόλεπτα, τα πάντα είναι ρευστά με σημαντικά πλεονεκτήματα να χάνονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έτσι λοιπόν αν το φαβορί έχει μείνει πίσω με μία ανατρέψιμη διαφορά, ακόμη και σε χαμηλά διψήφια επίπεδα (8-12 πόντοι), τότε η απόδοση στη νίκη του ανεβαίνει αισθητά. Αν βλέπεις ότι το ματς έχει χρόνο για να γυρίσει τότε ενδέχεται να πληρωθείς σε τιμή που δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
    • Χαμηλά σκορ. Εδώ πρέπει να παίξεις σε μη δημοφιλείς λίγκες, όπως είναι όλο το γυναικείο μπάσκετ (πλην του WNBA) και αντίστοιχα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Η πληροφόρηση που έχουν οι εταιρείες δεν είναι πλήρης, τα πρωταθλήματα δεν σηκώνουν μεγάλους τζίρους, οπότε τα λάθη των book γίνονται ευκαιρίες για τους παίκτες.
    • Πολλά λάθη στα ειδικά. Τα στοιχήματα που προαναφέρθηκαν σχετικά με τους παίκτες κρύβουν πολλές παγίδες για τις εταιρείες. Οι traders συνήθως τοποθετούν τα όρια με βάση το μέσο όρο και τη στατιστική. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό και κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ειδική ανάλυση. Για παράδειγμα αν ο Ντε Κολό έχει μέσο όρο 19.5 πόντους, αλλά απέναντί του έχει έναν σκληροτράχηλο αμυντικό, τότε το under σίγουρα θα βρίσκεται σε λάθος όριο. Αυτό συμβαίνει αφενός λόγω της αξίας του αντιπάλου του, αφετέρου διότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων στο σκοράρισμα, οπότε στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να πάρουν άλλοι περισσότερα σουτ.

    Παίξε στοίχημα μπάσκετ στις κορυφαίες εταιρίες

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα
    Ubet
    • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
    • Καθημερινές προσφορές
    • 5€ Χωρίς Κατάθεση
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy