Menu

    Τα μεγάλα παιχνίδια στον stoiximan με 0%

    stoiximan 0% γκανιόταΟι δύο σπουδαιότερες αναμετρήσεις από το σημερινό μενού είναι αναμφίβολα η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και η δεύτερη είναι το clasico με έπαθλο το Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

    Ο stoiximan cy λοιπόν εξασφάλισε για σένα τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να απολαύσεις αυτές τις μοναδικές μάχες.

    Παίζεις νόμιμα και με ασφάλεια στη μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης» με 0% γκανιότα στο σημείο του αγώνα. Στο 1.78 ο άσσος του Ολυμπιακού, απόδοση πραγματικά ασυναγώνιστη. Αρκετά ψηλά είναι όμως και το «Χ» στο 3.60, ενώ το διπλό ανεβαίνει στα επίπεδα του 6.20. Σίγουρα πρόκειται για τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις, είτε κοιτάξεις αριστερά, είτε δεξιά, ακόμη κι αν το βλέμμα σου καρφωθεί στη μέση.

    Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να σηκώσει ένα ακόμη τρόπαιο. Στο «Κάμπ Νου» έδειξε τα δόντια της και πήρε μεγάλη νίκη με 3-1. Πιστεύουν ο Μέσι, ο Σουάρεζ και ο Βαλβέρδε στην ανατροπή; Αν ναι, πρέπει να κάνουν επική προσπάθεια για να σηκώσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στον ουρανό της πρωτεύουσας.

    Όποιο σημείο κι αν κοιτάξεις στον stoiximan.com.cy, η απόδοσή είναι από ελκυστική ως προκλητική. Η νίκη της «βασίλισσας» βρίσκεται στο 2.38, τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» πληρώνουν στο 2.90. Η μοιρασιά ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα στο 4.20.

    Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσεις αυτές τις δύο αναμετρήσεις, παρά να το κάνεις μέσα από την πλατφόρμα του stoiximan.com.cy.


    Stoiximan

    Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και μία από τις top που αδειοδοτήθηκαν στην Κύπρο. Η μεγάλη γκάμα από στοιχήματα, συνδυάζονται άψογα με τις ταχύτατες αναλήψεις και τις συνεχείς προσφορές.

    Παίξε τώρα!
    Βαθμολογία Χρηστών: 78/100 (66 Ψήφοι)
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy