Menu

  ΟΠΑΠ Κύπρου και Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: Μαζί μέχρι το 2019

  ΟΠΑΠ Κύπρου Εθνική ομάδα_1Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου υπογράφηκε συμφωνία ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Ανδρών ποδοσφαίρου και του ΟΠΑΠ Κύπρου. Ο οργανισμός θα έχει το ρόλο του μεγάλου χορηγού της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, για την ακρίβεια μέχρι το Νοέμβριου του 2019.

  Η συμφωνία ανακοινώθηκε το μεσημέρι σε Συνέντευξη Τύπου στην παρουσία του του Προέδρου των Εθνικών Ομάδων και Α’ Αντιπροέδρου της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΠΑΠ Δημήτρη Αλετράρη καθώς επίσης του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν και των διεθνών ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, Νεκτάριου Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνου Παναγή και Γιώργου Οικονομίδη.

  Χαιρετίζοντας την έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ο κ. Χάρης Λοϊζίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τον περασμένο Απρίλιο όταν παρουσιάζαμε την χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου στην Εθνική Παίδων εξέφραζα την ελπίδα ότι σύντομα θα είχαμε την ευκαιρία να ανακοινώσουμε μια μεγαλύτερη συνεργασία. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σήμερα είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τον Μεγάλο Χορηγό της Εθνικής Ανδρών. Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γιατί οι διαβουλεύσεις με την ΟΠΑΠ Κύπρου είχαν θετική κατάληξη και θα αποτελέσει βασικό στήριγμα της Εθνικής Ανδρών ένας μεγάλος οργανισμός όπως η εταιρεία της ΟΠΑΠ.

  Τα λόγια έγιναν πράξη και μετά από σχετική συμφωνία από την 1η Οκτωβρίου 2017 μέχρι τέλος της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το Νοέμβριο του 2019 θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ανδρών με προοπτική επέκτασης της. Μια συμφωνία που θα έχει αμοιβαίο όφελος.

  Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ΚΟΠ, του προπονητή και των διεθνών ποδοσφαιριστών το Δημήτρη Αλετράρη και την Αγάθη Μανναρίδου και τους άλλους συνεργάτες του και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου για την απόφαση τους να στηρίξουν την Εθνική ομάδα.

  Είναι γνωστή η σχέση του ΟΠΑΠ με το ποδόσφαιρο ,τους ποδοσφαιρόφιλους γενικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και πάντα πιστεύαμε ότι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο άξιζε να έχει αυτή την στήριξη.

  Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές όλοι στην οικογένεια της Εθνικής ομάδας πιστεύουμε ότι έχουν πλέον δημιουργηθεί προϋποθέσεις και προσδοκίες για την Εθνική μας ομάδα. Υπολείπονται δύο αγώνες για να ολοκληρώσουμε την προκριματική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018. Στις 7 Οκτωβρίου φιλοξενούμε την Ελλάδα και στις 10 αντιμετωπίζουμε το Βέλγιο στην έδρα του.

  Σε αυτή την διοργάνωση είχαμε ανάμικτα συναισθήματα για την πορεία της ομάδας ωστόσο με τα πρόσφατα παιγνίδια και ιδιαίτερα στον αγώνα με την Βοσνία, ο νέος προπονητής μας ο κ. Ραν Μπεν Σιμόν και οι διεθνείς, μας έπεισαν ότι υπάρχουν δυνατότητες και δικαιολογημένες προσδοκίες για το μέλλον της Εθνικής μας.

  Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα της πορείας που θα έχουμε σε αυτή την διοργάνωση ,είμαστε αισιόδοξοι ότι το μέλλον ανήκει σε αυτή την Εθνική Ανδρών που στελεχώνεται με πλούσιο ταλέντο αλλά και εμπειρία, με προπονητή και παίκτες που έχουν φιλοδοξία να την οδηγήσουν στον στόχο της μεγαλύτερης διάκρισης.

  Στην επόμενη διοργάνωση στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018 η Εθνική μας όπως και άλλες χώρες που βρίσκονται στο δικό μας επίπεδο θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του Euro 2020 μέσω της νέας διοργάνωσης, του Πρωταθλήματος Εθνών. Είμαστε χαρούμενοι γιατί σε αυτή την προσπάθεια θα έχουμε δίπλα μας την ΟΠΑΠ Κύπρου ως μεγάλο χορηγό της Εθνικής Ανδρών.

  Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω τόσο τους εκπροσώπους του χορηγού όσο και όλους τους φίλους της Εθνικής είναι ότι η ΚΟΠ θα κάνει ότι είναι δυνατό για να παρέχει κάθε βοήθεια στον προπονητή και τους παίκτες για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η Εθνική έχει όραμα και να είστε βέβαιοι ότι σε κάθε αγώνα θα δίνει τον καλύτερο εαυτό της ανεξάρτητα από τον αντίπαό  και θα δημιουργεί το αίσθημα της περηφάνιας στο κοινό της Κύπρου για την Εθνική του ομάδα.

  Με αυτό τον τρόπο θα ανταποδώσουμε και στο Μεγάλο χορηγό μας τη μέγιστη εκτίμηση και προβολή για την στήριξη που θα μας παρέχει, με την ευχή να είναι μαζί μας και σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης».

  Εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Δημήτρης Αλετράρης δήλωσε: «Όταν τον περασμένο Απρίλιο ανακοινώναμε την χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου στην Εθνική μας ομάδα κάτω των 17, σας διαβεβαίωνα επί λέξει ότι «η έγνοια μας για το ποδόσφαιρο και τον πολυσήμαντο ρόλο που αυτό έχει στην κοινωνία μας, είναι διαρκής και εκφράζεται με διάφορους τρόπους».

  Μια τέτοια έκφραση αποτελεί και η απόφασή μας να χορηγήσουμε την Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου, ενισχύοντας την προσπάθειά της για την καλύτερη δυνατή επιτυχία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και σε κατοπινές διεθνείς διοργανώσεις. Η Εθνική ομάδα της χώρας μας εκφράζει κάτι πολύ μεγαλύτερο και ακριβότερο από τις διαστάσεις ενός γηπέδου ή τις όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είναι η ίδια η χώρα μας, η σημαία μας, είναι δυνατός πρεσβευτής της Κύπρου.

  Συνεπώς, η απόφαση της ΟΠΑΠ Κύπρου να στηρίξει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την διαχρονική και σταθερή στήριξη του τόπου σε όλα τα επίπεδα, του αθλητισμού περιλαμβανομένου. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από τις πολύμορφες χορηγίες μας στα αγωνιστικά και αναπτυξιακά προγράμματα σε σωματειακό και εθνικό επίπεδο, σχεδόν όλων των Ομοσπονδιών, η ΟΠΑΠ Κύπρου στέκει με συνέπεια κοντά και στην Ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου. Κι είναι με περηφάνια που καλωσορίζουμε τις διεθνείς επιτυχίες των αθλητών μας, με πιο πρόσφατη την παγκόσμια διάκριση του Παύλου Κοντίδη.

  Την ίδια περηφάνια θέλουμε και προσδοκούμε να αισθανθούμε και με τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κύπρου, η οποία είναι η ομάδα όλων μας. Και γιατί όχι, η δεύτερη αυτή σύνδεσή μας με την Εθνική Κύπρου, (η πρώτη ήταν το 2008) να ταυτιστεί με το ιστορικό βήμα που όλοι επιθυμούμε να κάνει.

  Σε καιρούς δύσκολους για την κοινωνία μας και για τον ποδοσφαιρικό χώρο, αφού αυτός είναι μέρος της κοινωνίας, ο ρόλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθίσταται πολυσήμαντος. Η δύναμη του ποδοσφαίρου μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος ευρύτερα της κοινωνίας και των ανθρώπων της. Σε αυτή την προσπάθεια η Εθνική ομάδα της χώρας αποτελεί δυνατό εργαλείο, γι’ αυτό όλοι οφείλουμε να την στηρίξουμε.

  Η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι εδώ, κοντά σας. Για την ακρίβεια είναι κοντά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τον τόπο από την πρώτη στιγμή παρουσίας της στην Κύπρο, κι αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα»!

  Από την πλευρά των παικτών της Εθνικής μίλησε ο αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. «Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ Κύπρου που πιστεύει στην Εθνική και την στηρίζει. Να είστε σίγουροι πως η συνεχής προσπάθεια μας θα είναι να κάνουμε πιο ισχυρή την Εθνική και να σας κάνουμε όλους περήφανους για την ομάδα μας” δήλωσε ο προπονητής  Ραν Μπεν Σιμόν. Το σλόγκαν της συνεργασίας της Εθνικής με τον ΟΠΑΠ είναι εκπληκτικό. Στηρίζουμε την  ομάδα που μας κάνει περήφανους… Αυτή θα είναι η προσπάθεια μας. Να σας κάνουμε όλους περήφανους. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την στήριξη του”

  Σχόλια
  
  Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
  • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
  • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
  • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

  *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

  **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

  Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

  Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy