Menu

    Σάλος με το «διάλογο» Φαλκάο – Περουβιανών, έξαλλοι στην Χιλή

    οσπιναΌλοι ασχολούνται με την Αργεντινή και σκέφτονταν πως θα ήταν το Μουντιάλ στη Ρωσία χωρίς «αλμπισελέστε» και Μέσι. Αυτό το θέμα ξεχάστηκε ήδη. Για να γίνει αυτό βοήθησε τόσο η Αργεντινή όσο και το Περού με την Κολομβία. Στο επίκεντρο δε, των όσων συνέβησαν σε αυτήν την αναμέτρηση βρέθηκε ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

    Πώς έχουν τα πράγματα λοιπόν; Με ισοπαλία στο Περού – Κολομβία, το πρώτο πήγαινε μπαράζ, η δεύτερη… Μουντιάλ. Με το σκορ στο 0-1, ο Οσπίνα «πνίγει» την εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο και διαμορφώνεται το τελικό 1-1.

    Στο τέλος του αγώνα, η κάμερα πιάνει τον Φαλκάο να μιλά στους παίκτες του Περού με το χέρι μπροστά στο στόμα και αμφότεροι να είναι ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί. Με την ισοπαλία ωφελήθηκαν αμφότερες, καμία δεν ρίσκαρε και έμεινε έξω η Χιλή.

    Όπως ήταν φυσικό, έχει προκληθεί σάλος και έντονη αντίδραση από τη μεριά των Χιλιανών και άπαντες στη χώρα των πρωταθλητών της Λατινικής Αμερικής, ότι η συμπεριφορά του Φαλκάο δεν είναι απλά ύποπτη, αλλά φανερώνει πως οι δύο πλευρές προτίμησαν ένα «βολικό» αποτέλεσμα.

    Ο Σάντσεζ περιμένει στο Λονδίνο

    Οι εξελίξεις αυτές δεν αποκλείεται να προκαλέσουν τριγμούς στο Βόρειο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει στις τάξεις της, τόσο τον Κολομβιανό Οσπίνα, όσο και τον ηγέτη της Χιλής, Αλέξις Σάντσεζ. Πώς θα αντιδράσει ο δεύτερος σχετικά με το γκολ που δέχτηκε ο Οσπίνα στο Περού; Ιδού το ερώτημα και η ανησυχία για τους «κανονιέρηδες», αφού σε μία χρονιά που έχουν ξεκινήσει μέτρια και δεν είναι ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, το τελευταίο που θέλουνε, είναι να δουν να χαλάει και το κλίμα στα αποδυτήρια.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy