Menu

    Έντονη δυσαρέσκεια της ΟΠΑΠ για δόλιες μεθοδεύσεις

    οπαπ κυπρουΜε αφορμή τη συνεδρία που έλαβε χώρα στις 19 Οκτωβρίου 2017, η ΟΠΑΠ Κύπρου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

    «Η ΟΠΑΠ (ΚΥΠΡΟΥ) ΛΙΜΙΤΕΔ εκφράζει τη δυσφορία της για «τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν στη συνεδρία της 19ης Οκτωβρίου, 2017 της Επιτροπής Παρακολουθήσεων Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών της Βουλής, καθώς και για όσα φέρονται να έχουν λεχθεί στη διάρκειά της για το καθεστώς λειτουργίας της ΟΠΑΠ στην Κύπρο».

    Το ότι η ΟΠΑΠ δεν κλήθηκε να παραστεί στη συνεδρία αποτελεί, από μόνο του, ένδειξη των προθέσεων των εμπνευστών της και δείχνει πόσο «αντικειμενική» και «δίκαιη» είναι η διαδικασία που διεξάγει η σχετική Επιτροπή, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της ΟΠΑΠ.

    Επιπρόσθετα, ενώ η Βουλή ακολουθεί την πρακτική της μη εμπλοκής της σε θέματα που βρίσκονται ενώπιον δικαστηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Επιτροπή επέμεινε να διεξάγει τη σχετική συνεδρία γνωρίζοντας ότι εκκρεμεί ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου συγκεκριμένη διαδικασία.

    Για όσα λέχθηκαν, υπάρχουν απαντήσεις που προκύπτουν από πραγματικά γεγονότα και στοιχεία και όχι από παραπληροφόρηση. Η ΟΠΑΠ, σεβόμενη τη διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου, επιφυλάσσεται να θέσει τις τεκμηριωμένες θέσεις της ενώπιον του Κοινοβουλίου μετά το τέλος της Δικαστικής διαδικασίας, ούτως ώστε να διορθώσει λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί από ανόμοια και ψευδή αριθμητικά στοιχεία τα οποία παρατέθηκαν στην Επιτροπή.

    «Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος μπορεί να είναι ο τελικός σκοπός όσων μέσω της παραπληροφόρησης επιχειρούν να δημιουργήσουν εχθρικό κλίμα για την ΟΠΑΠ. Ας μην εκληφθεί όμως ως αδυναμία ο σεβασμός που επιδεικνύει η ΟΠΑΠ προς την Πολιτεία και τους Θεσμούς της, αποφεύγοντας όλο αυτό το διάστημα να τοποθετηθεί δημόσια,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    Η ΟΠΑΠ, καταλήγει η ανακοίνωση, «αποτελεί μια μεγάλη επένδυση με πολυεθνική σύνθεση μετόχων και δεν θα ανεχθεί τη συνέχιση της δυσφημιστικής εκστρατείας σε βάρος της. Η ΟΠΑΠ πάντοτε πληρούσε και πληροί όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις της προς το Κράτος, τιμώντας την υπογραφή της.»

     

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy