Menu

    H Fonbet στην Κύπρο!

    fonbetΣυμπληρώθηκε πλέον 11άδα, όσον αφορά τις εταιρείες online στοιχήματος που κατέχουν νόμιμη άδεια στην Κύπρο, αφού και η Fonbet δηλώνει δυνατά παρούσα.

    Μετά τις sportingbet και Pari Match, οι οποίες ήταν οι δύο τελευταίες εταιρείες που έλαβαν τη συγκεκριμένη άδεια, όπως διαβάσατε στις αρχές του μήνα στο topbookmakers.com.cy., ήρθε η ώρα της Fonbet.

    Η FORTUNE ENTERTAINMENT RG LIMITED είναι λοιπόν η 11ή άδεια Κλάσης Β’, με αριθμό Β0012 και θα λειτουργήσει με την επωνυμία www.fonbet.com.cy. Ως έναρξη της αδείας αναγράφεται η 20η Οκτωβρίου 2017 και έχει διάρκεια ζωής δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2019.

    Η εταιρεία Fonbet

    O νεοεισελθών, στην κυπριακή αγορά, bookmaker, ιδρύθηκε πριν 23 χρόνια (1994) στη Ρωσία, κάνοντας αρχή με επίγεια καταστήματα, μέχρι να βγει στο διαδίκτυο το 1997.

    Έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα επίγεια καταστήματα, λειτουργώντας εκατοντάδες στη Ρωσία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης γενικότερα (Λευκορωσία, Καζακστάν, Ουκρανία κ.α.). Ήρθε πλέον η ώρα να ζήσουν και οι παίκτες της Κύπρου την εμπειρία στην πλατφόρμα της Fonbet. Η εξειδικευμένη, σε θέματα στοιχήματος, συντακτική ομάδα του topbookmakers.com.cy. θα παρακολουθήσει, θα δοκιμάσει και θα αξιολογήσει για εσάς τις παροχές της νέας εταιρίας.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy