Menu

    Bet365 παιχνίδια

    Η bet365 αποτελεί την πιο παλιά καραβάνα στον ανταγωνιστικό χώρο των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας και έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών του είδους. Η μόνιμη παρουσία της στα υψηλά επίπεδα της λίστας των στοιχηματικών εταιριών οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μεγάλη γκάμα αθλημάτων που προσφέρει για στοιχηματισμό, καθώς επίσης και στις πολλές διαθέσιμες αγορές που συνοδεύουν κάθε άθλημα ξεχωριστά.

    Από τα προσφερόμενα bet365 παιχνίδια, τα δύο που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, με κάθε αναμέτρηση να ακολουθείται από τουλάχιστον 100 διαφορετικές επιλογές στοιχημάτων. 1Χ2, Under/over, goal/no goal, ημίχρονο/τελικό είναι οι πιο συχνά προτιμούμενες αγορές στοιχημάτων, ενώ τεράστιο είναι και το μενού των χάντικαπ γκολ και πόντων (για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ) αντίστοιχα. Για τους λάτρεις των μακροχρόνιων στοιχημάτων, υπάρχουν πάντα διαθέσιμες επιλογές για τους πρώτους σκόρερ όλων των διοργανώσεων όπως επίσης και για τις ομάδες που θα στεφθούν πρωταθλήτριες ή αυτές που θα υποβιβαστούν.

    Γιατί να παίξεις στη Bet365

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Μετά τα δύο κυρίαρχα αθλήματα, από τα bet365 παιχνίδια ξεχωρίζουν οι προτιμήσεις σε βόλευ, χόκεϊ επί πάγου και αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά το βόλευ, προσφέρονται αγώνες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και των πέντε ηπείρων, ενώ οι λάτρεις του χόκεϊ επί πάγου έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα πονταρίσματα τους τόσο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όσο και στο συναρπαστικό ΝΗL της Αμερικής. Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι επίσης ένα άθλημα που προτιμάται με αυξανόμενο ρυθμό και το συναντάμε συνοδευόμενο από μια ευρεία γκάμα επιλογών για στοιχηματισμό όπως ο νικητής αγώνα, οι τοπ σκόρερ και φυσικά τα πάντα δελεαστικά μακροχρόνια στοιχήματα.

    Με τα bet365 παιχνίδια να μη σταματούν ποτέ, όσοι αρέσκονται σε πιο πρωτότυπες επιλογές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στις ιπποδρομίες, τις κυνοδρομίες, το μπιλιάρδο, το πινγκ πονγκ και την ποδηλασία. Τα δύο πρώτα αποτελούν παιχνίδια στα οποία η bet365 cy κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά τις προσφερόμενες αγορές στοιχημάτων, ενώ παράλληλα αποτελεί και μεγάλο χορηγό και των δύο! Στο μπιλιάρδο προσφέρονται όλα τα δημοφιλή τουρνουά όπου οι παίκτες καλούνται να ποντάρουν στον μεγάλο νικητή, στο πινγκ πονγκ η γκάμα είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς εκτός από τις κλασσικές αγορές διατίθενται και στοιχήματα με χάντικαπ πόντων, ενώ στην ποδηλασία οι λάτρεις του αθλήματος έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το διάσημο γύρο της Γαλλίας κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις τοποθετώντας παράλληλα τα πονταρίσματα τους στους επίδοξους νικητές!

    Ειδικά στοιχήματο στο τένις

    Γιγαντιαίων διαστάσεων είναι και το κουπόνι του τένις, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε όσους γνωρίζουν καλά τα του συγκεκριμένου αθλήματος να ποντάρουν σε τελικούς νικητές, σε στοιχήματα κάθε σετ ξεχωριστά, σε under/over πόντων και φυσικά σε ασιατικά χάντικαπ. Το σνούκερ δίνει κι αυτό δυναμικό παρόν στα bet365 παιχνίδια, με μια πληθώρα διοργανώσεων να περιλαμβάνονται στην αντίστοιχη κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για την πυγμαχία, με κάθε ζευγάρι αντιπάλων να συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες επιλογές στοιχηματισμού όπως τον τελικό νικητή, τη μέθοδο νίκης και τους συνολικούς γύρους που θα λάβουν χώρα.

    Από την παραπάνω συλλογή αθλημάτων δε λείπουν φυσικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός (Φόρμουλα 1, Supercars) και τα χειμερινά σπορ (σκι, χειμερινό δίαθλο). Η βετ 365 θέλοντας να προσφέρει υψηλά επίπεδα διασκέδασης, ενσωματώνει στο ήδη μεγάλο μενού της και διάφορες εποχιακές εκδηλώσεις όπως π.χ. η Eurovision και διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, κάθε μία από τις οποίες έχει μια πληθώρα επιλογών για στοιχηματισμό που κλέβουν την παράσταση!

    Πόνταρε τώρα στη Bet365

    Bet365

    Η στοιχηματική εταιρία Bet365 δεν θεωρείται αδίκως η κορυφαία εταιρία του κόσμου, καθώς προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα κάθε εβδομάδα, κορυφαίες αποδόσεις σε Pre-match και live αγορές, καθώς και live streaming στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

    Παίξε τώρα!
    Βαθμολογία Χρηστών: 77/100 (56 Ψήφοι)

     

    Bet365 cy
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy