Menu

    Προγνωστικά Τελικού Champions League 2018

    Το σπουδαίοτερο γεγονός σε επίπεδο ευρωπαϊκών συλλόγων είναι προ των Πυλών. Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λινκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ πλησιάζει και όλα τα βλέμματα όπως είναι φυσικό είναι στραμμένα πάνω τους. Αυτό όμως που μας απασχολεί κυρίως είναι το τι θα ποντάρουμε και πως θα βγούμε κερδισμένοι απολαμβάνοντας παράλληλα το θέαμα που είναι πολύ πιθανόν να προσφέρουν οι δύο ομάδες.

    Λέτε να επαναληφθεί το σενάριο του 2005;

    Θυμάστε πως κατέκτησε το τελευταίο της Τσάμπιονς Λινκ η Λίβερπουλ; O τρόπος ήταν ΕΠΙΚΟΣ και όμοιως του δεν έχει ξαναγίνει. Ήταν εν έτη 2005 όταν στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω με 3-0 κόντρα στη Μίλαν. Όλοι την είχαν ξεγραμμένη, όμως το γύρισε σε 3-3 και τελικά επικράτησε στα πέναλτι πραγματοποιώντας  την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του θεσμού.

    Η φετινή Λίβερπουλ όπως έχουμε δει πολλάκις έχει τρελά αμυντικά κενά, ενώ επιθετικά είναι φωτιάΜε βάση αυτό, δεν είναι καθόλου άσχημο το ποντάρισμα στο  «να βρεθεί πίσω στο σκορ και να κερδίσει» η Λίβερπουλ που δίνεται σε απόδοση 9.25. Και το αντίθετο να ποντάρουμε εδώ, πάλι έχει αξία, καθώς η απόδοση του 7.00 για την Ρεάλ είναι εξίσου ελκυστική.

    Nα βρεθεί πίσω στο σκορ και να κερδίσει η Λίβερπουλ

    Πολύ πιθανό η ύπαρξη πέναλτι…

    Είναι γεγονός πως φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκτελέσει αρκετά πέναλτι. Τα περισσότερα δικαίως καθώς είναι φύσει επιθετική ομάδα και οι παίκτες της διαρκώς κινούνται και “μπουκάρουν” στην περιοχή. Όμως υπήρχαν κάποια που δεν ήταν, αλλά λόγω “ονόματος” τα κέρδισε. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο να συμβεί το ίδιο και στον τελικό. Η απόδοση του ¨να σκοράρει με πέναλτι η Ρεάλ”  στο 6.60 πραγματικά εξιτάρει, ενώ το να πετύχει τέρμα η Λίβερπουλ με πέναλτι, δίνεται στο 6.80 στην Winmasters. Καθόλου κακό…

    Ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων λέει…γκολ

    Η αλήθεια είναι ότι αμφότερες διαθέτουν από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της διοργάνωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σε 12 παιχνίδια έχει σκοράρει 30 τέρματα. Περίπου δηλαδή 2.5 γκολ ανα ματς… Το Over 3.5 επαληθεύτηκε στα 7 από τα 12. Όσο για την Λίβερπουλ; Όπως αναφέραμε παραπάνω η επίθεση της είναι φωτιά καθώς έχει σκοράρει 47 γκολ σε 14 παιχνίδια στη διοργάνωση. Δηλαδή ο μέσος όρος της είναι περίπου 3.5. Κοινώς και οι δύο ομάδες είναι οπλοπολυβόλα και στην καλή τους μέρα μπορούν να σκοράρουν ακατάπαυστα. Το over 3.5 λοιπόν δίνεται σε απόδοση 2.00, ενώ ακόμη και το over 4.5 σε απόδοση 3.55 στo Stoiximan cy είναι θελκτικό.

    Το Over 3.5 σε απόδοση ΕΚΠΛΗΞΗ (Kλικ Εδώ)

    Ο Κριστιάνο Ρονάντο και οι… άλλοι

    Μεγάλο φαβορί για να σκοράρει είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ως τώρα, Κριστιάνο Ρονάλντο. Η απόδοση του 1.80 μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά οι πιθανότητες να πετύχει έστω και ένα γκολ είναι πολύ μεγάλες. Εκεί όπου πραγματικά υπάρχει αξία να ποντάρουμε είναι στον βασικό σέντερ φορ των «μερένχες», Καρίμ Μπενζεμά. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην σκοράρει με ιδιαίτερη συχνότητα όμως ας μην ξεχνάμε πως παραμένει ο ΒΑΣΙΚΟΣ επιθετικός των Ισπανών. Σε απόδοση 2.80 λοιπόν έχει αξία ασυζητητί. Από την άλλη, φαβορί για τους “κόκκινους” δεν είναι άλλος από τον εκπλητικό φέτος Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός προσφέρεται στο 1.95 να είναι σκόρερ σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς, ενώ ο εξίσου επικίνδυνος Μανέ δίνεται στο 2.90 για σκόρερ anytime. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

    Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το Τελικό Champions League 2018

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy